< Tilbake til oversikten

Hvilke grønnsaker skal man ikke steke/koke?

#1

Lotusia sa for siden:

Heihei

Har erfart litt at grønnsaker kan bli ganske så søte etter de er stekt/kokt. Leste noe om at det oppstår glutuse i poteter får man koker de for lenge for eksempel.

Nå har jeg det sånn at jeg reagerer på sukker/karbohydrater, og etter min erfaring mener jeg å ha reagert på: gulrot (også rå) stekte sukkererter, paprika og løk. mener også å ha reagert på agurk..

noen som veit hvilke grønnsaker man ikke burde koke/steke? og hvilke man i det hele tatt burde holde seg unna?

Takk for svar :)

Lutosia

Edit: jeg ment å legge denne under lavkarbo... flytt den gjerne om dere synes den passer bedre der.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.