vanilla sa for siden:
:D Noen som har noen greie lavkarbo-middager som er fine å lage i litt store mengder og fryse ned og varme opp enkelt igjen?
vanilla sa for siden:
:D Noen som har noen greie lavkarbo-middager som er fine å lage i litt store mengder og fryse ned og varme opp enkelt igjen?
Gamla sa for siden:
Potetmos- og ertestueerstatningen som det er oppskrift på i boken er greie å fryse ned i passe porsjoner. I tillegg kan du jo f-eks. lage opp endel greske kjøttkaker, og ha karbohydratfattige pølser, kjøttdeig i passe porsjoner, wok grønnsaker, ferdiglagde kjøtt og fiskeretter med saus (her bruker jeg desverre sjelden oppskrift, men se under oppskrifter her i forumet (se linken under),- del det opp i porsjoner og frys det), pizza m.m. Ellers synes jeg at fisk er best når jeg tilbereder dem rett før en jeg skal spise, og det tar som regel ikke lang tid. Har du da forskjellige slags salater/grønnsaker og rømme/dressing klar i kjøleskapet, lager du deg raskt en god og riktig middag.;)
forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=120
Vær bare obs på at noen av rettene ikke egner seg for ketolysekuren.
Lykke til!
vanilla sa for siden:
Takk :klem:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.