Hei..første runde ferdig..smaker ganske ok..men røra blir for tynn det bare flyter utover..regner med cottage cheese vil gjøre den litt tykkere eller???
Hei
Har ikke prøvet det selv, men har sett at noen har laget dem med kremost istedet for cc (1 boks philadelphia eller 2 bokser time kremost, om jeg husker riktig.) Det ble sagt at det til og med var bedre enn cc, og da må det være bra, for med cc er disse lappene helt supre!:sikle:
Et lite tips: Jeg har også problemer med å få røra til disse såpass seig at jeg klarer å lage fine runde lapper som holder fasong. Jeg har derfor gjort det enkelt for meg selv. :)
Jeg legger bakepapir i bunn på ei langpanne, heller hele røra ut og fordeler den ut som en veeeeldig flat langpannekake og steker den slik.
Når den er ferdig lar jeg den avkjøle litt - og så deler jeg opp med kniv slik at jeg får 9-12 firkantete lapper. Ser nødvendigvis ikke så runde og fine ut, men firkantet smaker også bra! ;)
Jeg prøvde med Tine Kremost....Snadder!!! :) Da kan du velge smak etter hvilken ost du tar...
2 bokser Tine ost har jeg brukt.
Og så har jeg hatt oppi 1 ss linkjerne frø for at det skal ha mer "tyggemotstand".
Noen ganger har jeg ost og skinke på toppen. Da trenger jeg ikke pålegg på. Like gode neste dag også-uten å varmes opp.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.