Bee sa
for 18år siden:
Fikk mail fra de i dag om karbo-innholdet i sjokoladene.
Klipper og limer.
Hei og takk for din henvendelse!
På våre sjokolader vil angivelse av andel av karbohydratene som er sukkeralkoholer snart fremkomme på pakningene. Men foreløpig kan du i se i tabellen under:
Innhold per 100 g:
[CENTER][CENTER]Melke- [/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER] [/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]Mørk [/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER] [/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]Hvit [/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER] [/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]Melkesjok. [/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER] [/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]Melkesjok. [/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER] [/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]Koke- [/CENTER][/CENTER]
<strong><strong> </strong></strong>
[CENTER][CENTER]<strong><strong>sjokolade</strong></strong>[/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]<strong><strong>sjokolade</strong></strong>[/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]<strong><strong>sjokolade</strong></strong>[/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]<strong><strong>m/hasselnøtt</strong></strong>[/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]<strong><strong> </strong></strong>[/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]<strong><strong>m/mandler</strong></strong>[/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]<strong><strong>sjokolade</strong></strong>[/CENTER][/CENTER]
<strong><strong>Karbohydrater:</strong></strong>
[CENTER][CENTER]54 g[font=Arial][/font][/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]49 g[font=Arial][/font][/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]59 g[font=Arial][/font][/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]50 g[font=Arial][/font][/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]50 g[font=Arial][/font][/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]50 g[font=Arial][/font][/CENTER][/CENTER]
<strong><strong>Hvorav sukkeralkoholer:</strong></strong>
[CENTER][CENTER]49 g[font=Arial][/font][/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]48 g[font=Arial][/font][/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]50 g[font=Arial][/font][/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]43 g[font=Arial][/font][/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]43 g[font=Arial][/font][/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]49 g[font=Arial][/font][/CENTER][/CENTER]
<strong><strong>Netto karbohydrater:</strong></strong>
[CENTER][CENTER]<strong><strong> 5 g</strong></strong>[/CENTER][/CENTER]
<strong><strong> </strong></strong>
[CENTER][CENTER]<strong><strong>1 g</strong></strong><strong>[b][/b]</strong>[/CENTER][/CENTER]
<strong><strong> </strong></strong>
[CENTER][CENTER]<strong><strong>9 g</strong></strong><strong>[b][/b]</strong>[/CENTER][/CENTER]
<strong><strong> </strong></strong>
[CENTER][CENTER]<strong><strong>7 g</strong></strong><strong>[b][/b]</strong>[/CENTER][/CENTER]
<strong><strong> </strong></strong>
[CENTER][CENTER]<strong><strong>7 g</strong></strong><strong>[b][/b]</strong>[/CENTER][/CENTER]
<strong><strong> </strong></strong>
[CENTER][CENTER]<strong><strong>1 g</strong></strong><strong>[b][/b]</strong>[/CENTER][/CENTER]
<strong><strong> </strong></strong>
I vår serie med gelé- og skumgodteri er 100 % av karbohydratene fra sukkeralkoholer.
Vennlig hilsen,
Ragnhild M. Talsnes
Sukkerfritt AS
Bee sa
for 18år siden:
Ehm....ble noe rart med den tabellen. :rolleyes:
LilleMill sa
for 18år siden:
Hvilke sjokolader var de to første og hvilken var sist?
Bee sa
for 18år siden:
Det står i riktig rekkefølge selv om tabellen ble mongis.
Melkesjokolade aller først, så mørk sjokolade, og helt til sist kokesjokolade.
De to i midten melkesjokolade med hasselnøtter og mandler.
LilleMill sa
for 18år siden:
Da skjønte jeg det riktig :O) La inn en bestilling der :O)
LindbergSofie sa
for 18år siden:
altså, kan disse spises..?:)
LindbergSofie sa
for 18år siden:
nei beklager,her var jo svaret..dette gikk litt fort.. :)
Siss1 sa
for 18år siden:
Hei! Får man kjøpt disse i noen butikker eller må det bestilles fra sukkerfritt.com?
Trixie sa
for 18år siden:
Siss1 sa:
Hei! Får man kjøpt disse i noen butikker eller må det bestilles fra sukkerfritt.com?
Jeg kjøper disse i en kiosk på Nationaltheateret stasjon i Oslo, så de må jo finnes flere steder. :)
Helt ok smak på disse, den hvite sjokoladen smaker for det meste vanilje men er helt ok. :)
Trixie :)
Stella sa
for 18år siden:
Sorry men jeg kan ikke helt se hvor mye der er i den hvite sjokoladen, noen som kan hjelpe? Synes den tabell var rar :D
Bee sa
for 18år siden:
Stella sa:
Sorry men jeg kan ikke helt se hvor mye der er i den hvite sjokoladen, noen som kan hjelpe? Synes den tabell var rar :D
Den så ikke sånn ut før den ble lagt inn her for å si det sånn.
Men det er 9 gram karbohydrat i den hvite. Litt vel mye spør du meg.
Stella sa
for 18år siden:
Bee sa:
Den så ikke sånn ut før den ble lagt inn her for å si det sånn.
Men det er 9 gram karbohydrat i den hvite. Litt vel mye spør du meg.
Tak :) Ja det var litt mye.
Er det 75g der er i en plate?
Har brukt kokesjokoladen ofte og har tidligere sent dem mail ang sukkeralkoholer men de har ikke svart.
Veldig kjekt å vite det nøjagtige tall.
Bee sa
for 18år siden:
Ja, mener det er 75 gram i en plate.
Så rart at du ikke fikk svar. Jeg fikk det etter en halvtime.
I tillegg fikk jeg vite at de skulle bli bedre på innholdsfortegnelse i nær framtid, men har enda ikke sett at det har kommet på papiret.
Bee sa
for 17år siden:
Trekker denne frem etter noen spørsmål. Håper dere skjønner tabellen. :rolleyes:
Evita sa
for 17år siden:
Netto karbohydrater i sjokolade fra Sukkerfritt
Melkesjokolade 5 g
Mørk sjokolade 1 g
Hvit sjokolade 9 g
Melkesjokolade 7 g
m.hasselnøtter
Melkesjokolade 7 g
Med mandler
kokesjokolade1 g
Per 100g
Hei! Tillater meg å prøve å lime inn på nytt i tråden din, siden jeg likevel ordnet den for å få oversikt selv :)
Evita
[b][/b]
Evita sa
for 17år siden:
Takk for at du svarte, forresten!! :D
Bee sa
for 17år siden:
Flinke Evita! :suss:
neitakktilsukker sa
for 17år siden:
hva er sukkeralkoholer?:o
hvorfo blir summen av nettokarbohydrater så lav når det er mye karbohydrater i den? kanskje svaret stå et annet sted , men er ny her og ikke funnet noe ennå... kan dere henvise meg dit i såfall??
:)
Millsi sa
for 17år siden:
Men de må være treege med å sende? lenge siden jeg betsilte der nå,men enda har det ikke komet noe fra de :(
MorStine sa
for 17år siden:
Takk for denne tråden, godis for 300 kr + frakt er bestilt:nam:
Torkil sa
for 17år siden:
MorStine sa:
Takk for denne tråden, godis for 300 kr + frakt er bestilt:nam:
Hei
300 KR :eek:
Pass nå på med alt for mye sukkeralkoholse, tenk på vekttapet, luft i magen, mageknip og diarre.
Selvfølgelig bra om man har forstoppelse.
Koz deg
Torkil ;)
bilringen sa
for 17år siden:
Gjorde et kjapt søk på nettet og kom over denne siden: lowcarbdiets.about.com/od/nutrition/a/maltitol.htm
What is Maltitol?
Maltitol is a sugar alcohol , an ingredient commonly used in low carb or “sugar-free” products such as candy and nutrition bars. It is used so much because of its similarity to sugar in terms of taste, mouthfeel, and interaction with other ingredients. Products which use maltitol and other sugar alcohols as sweeteners can be called “sugar-free.” Although claims are often made that maltitol has little impact on blood sugar, this turns out not to be the case.
Maltitol Has Carbs
Maltitol is a carbohydrate. Although our bodies do not absorb all the calories in maltitol, this substance does provide us with 2 to 3 calories per gram, compared to the 4 calories per gram of sugar. (For what its worth I have noticed that the claim of 2 calories per gram usually comes from literature provided by the manufacturer or the low calorie food industry whereas other analyses tend to be closer to 3 calories.) Since maltitol is a carbohydrate, and since it provides calories, you would expect it to impact blood glucose. You would be correct.
Maltitol Has a Relatively High Glycemic Index
In particular, maltitol syrup has a glycemic index of 52, which approaches that of table sugar at 60. The powdered form has a glycemic index of 36, which is still higher than most other sugar alcohols and all artificial sweeteners.
Maltitol is Not as Sweet As Sugar
Estimates run from 75 to 90 percent of the sweetness of sugar. Again, the information provided by industry groups tends to give the 90% figure, while other sources say 75 percent. So, if maltitol has ¾ of the sweetness of sugar, ¾ the calories of sugar, and ¾ the glycemic index of sugar, it isn’t a far leap to the conclusion that you need ¼ more maltitol to get the same effect of sugar –which will give you close to the same effect in most other ways (except for dental cavities). You are basically getting very expensive sugar. And…a bonus:
Maltitol can Cause Intestinal Discomfort
Usually this takes the form of intestinal gas and cramping, but some people may find themselves with diarrhea. If you decide to eat products with maltitol, you’d be wise to start with a small amount and judge the reaction -- as well whether you’ll be in a crowded room a few hours later.
Alternatives to Maltitol
The best alternatives to products with maltitol are usually made with erythritol , often in combination with artificial sweeteners such as sucralose (Splenda). But almost any other sugar alcohol is at least a little better than maltitol (see chart at the bottom of this article about sugar alcohols .
MorStine sa
for 17år siden:
Torkil sa:
Hei
300 KR :eek:
Pass nå på med alt for mye sukkeralkoholse, tenk på vekttapet, luft i magen, mageknip og diarre.
Selvfølgelig bra om man har forstoppelse.
Koz deg
Torkil ;)
Hehe... Slapp av, skal spise like lite som nå, men vi er to på ketolyse, og noe av det er til barna:) Blir fortsatt med mine 4 ruter sjokkis i helga:) Har ikke behov for mer!
Men takk for omtanken Torkil:klem:
Dolphin sa
for 17år siden:
Bilringen ....hmmm...dette var ikke bra - veldig rart at legen min har sagt at jeg kan spise sukkerfritt snop da og at det står i både fedon og heftet jeg fikk fra legen min ( fedonlege) at malitol ikke virker inn på blodsukkeret?! Men jeg har nå gått ned i vekt og fått redusert insulinnivåe mitt noe selv om jeg til tider spiser en del sukkerfritt snop søtet med mailitol...og siden du fant kan jo ta feil ;)