< Tilbake til oversikten

Mat, menneske og evolusjon

#1

mcfrogner sa for siden:

Denne boken bør man lese hvis man er interessert i lavkarbo-kosthold!! Der går man veldig langt tilbake i historien og viser hva mennesket EGENTLIG bør spise fra et biologisk perspektiv. Love it :D


#2

Manina sa for siden:

Hvem har skrevet den? Hvor får en kjøpt den? Kan være greit å vite... ;)

Er det Mysterud?


#3

tbear sa for siden:

Ja, det er Iver Mysterud, Dr. philos., Biologisk institutt, Universitetet i Oslo, 2005. Kom i 2006, basert på hans doktorgradsavhandling. Så innholdet har "passert" doktorgradssensorene på Blindern.

Enig med mcfrogner i at den er meget vel verdt å lese. Det er en relativt lettlest bok, mer som et hefte i størrelse og innbinding. Utgitt av Gyldendal Fagbøker (eller noe sånt..) Kan bl a kjøpes gjennom bokkilden.no



#5

Manina sa for siden:

Takk for tips og svar.
Det står nå på lista.
:)


#6

mcfrogner sa for siden:

Nå har jeg leste hele boka; er jo ikke store lefsa da;) Utrolig interessant:)


#7

Manina sa for siden:

Ja, nå har jeg lest den. :) Gikk fort ja. Men ganske mye interessant der! Særlig forklarer han godt hvorfor mye korn ikke er bra. Han gir også mye heder og ære til tidligere og samtidige lavkarbo-forskere.


#8

Solan sa for siden:

Kjapp oppsummering? HVa mener han vi ikke må spise, hva må vi spise, og hvilke %-områder sier han er rett mengde karb, prot og fett? (altså: Hva sier han steinaldermennesket spiste?)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.