< Tilbake til oversikten

Brødet fra bakemixen...

#1

tinamh sa for siden:

Jeg har nå fått bakemix boksen min i posten og gleder meg til å sette igang.. Hva tenker dere om å bytte ut linfrøene med solsikkekjerner, hvis man da halverer til 50 gram? Blir det da veldig mye karber? Det er jo ikke så mye karber i solsikkekjerner, også man jo dele det på hele brødet, per skive på en måte..
Har noen erfaringer? Råd eller tips? :rolleyes:


#2

tinamh sa for siden:

Jeg tror jeg må ha gjort noe feil fordi det brødet er virkelig tørt og da mener jeg TØRT! Det er nesten umulig å spise det, så tørt er det.. huff, nå ble jeg skikkelig skuffa :( .. Har gledet meg til det brødet så lenge... :o


#3

Gerd sa for siden:

Skjær det i skiver og frys det porsjonsvis. Blir litt saftigere etter det har vært fryst. Det påstår gubben :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.