To kyllingfileeter deles i to og legges i en ildfast form. Hakk opp en løk og en paprika. Krydre med salt. pepper og litt chilipepper. Hell over en boks med fløte og ha oppi hønsebulljong kuttet i små biter. Stek på 200 grader i ca 40 minutter - strø over sprøstekt baconbiter rett før servering. Serveres med en lett rapidsalat med salatkrydder! Deilig kylling middag!!!
Håper noen av dere andre også får glede av den. Om jeg deler denne middagen i ca 4 porsjoner, blir det drøye 4 gram karber pr porsjon =)
Jeg må bare anbefale ett krydder som gjør smaken på kyllingen helt sykt god. Krydderet heter "Sumak" og er veldig lite kjent i Norge, men spør man i Tyrkiske eller Persiske innvandringsbutikker så har de stort sett dette.
Hva det smaker som? Sorry, det smaker som Sumak.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.