Den er veldig god også smaker pistasj (hvordan i alle dager skriver man navnet på den nøtta ?) marsipan med sjokoladetrekk. Hadde jeg bodd litt nærmere skulle jeg løpt bort til deg med en i bursdagsgave :dulte:
masse gratulerer med dagen :klem:
De hadde den på Obs på Kvadrat. Herregud noe så godt, den smakte faktisk MARSIPAN! Jeg elsker marsipan og var litt skeptisk til hvordan en sjokolade kunne smake det bare pga. noen nøtter hehe, men GUD som den smakte skikkelig ekte marsipan, både jeg og mannen var sjokkerte og er blitt helt hekta. :eek:
Hehe da er det ikke noe for det. Jeg vet ikke hvorfor den smaker sånn marsipan, kanskje fordi nøttene er ristet og karamellisert? Aner ikke, men dette er ikke noe for marsipanhatere, for den smaker VIRKELIG marsipan. Jeg elsker jo marsipan da, det er det beste jeg vet.
Det var jo det jeg sa :dulte: , jeg digger den serien der , appelsin bringebær og nå denne :dåne: for ikke og snakke om 86% nei litt ros skal freia få (synes de får litt mye pes her inne :p )
Hehe, det finnes jo sjokolade som smaker sjokolade også. :p
Dersom ingenting skal ha annen smak enn den opprinnelige råvaren, kan man jo ikke ha rosiner i boller, rød saus på riskremen, hvitløk og urter i brødet, smakstilsetninger i iskremen osv, for å sette det litt på spissen. Fnis.
Nøtta, du burde rødprikkes for å gjøre meg opperksom på denne sjokoladen, vanligvis går jeg bare rett forbi godtehyllene, men nå måtte jeg jo stoppe og se etter denne. Pistasje er en favoritt hos meg, og den nye sjokoladen smakte himmelsk!
....Og jeg liker heller ikke rosiner i bollene, riskremen må nytes UTEN saus, brødet skal være fritt for krydder og soft-isen må være "naken".....;)
[font=Comic Sans MS][/font] Hmm... er jeg kjedelig....?? :rolleyes:
Denne var kjempegod! Plysjhai som tipset meg om den. :geip: Jeg har kjøpt den med appelsin før siden jeg pleier å like det, men den synes jeg smakte fælt. :o Har fått ny favoritt nå!
Jeg tror ikke jeg tør det jeg da. Hehe. Satser på at den virkelig smaker skikkelig marsipan, så da er det ikke så nøye om jeg får smakt den eller ikke. :rolleyes:
Jepp, du får si heldigvis. For jeg klarer ikke lengre vanlig melkesjokolade (sur ettersmak), så jeg kan lett hive i meg ei plate med mørk sjokolade om jeg har lyst.. :rolleyes:
Er heller ikke overvettes bebeistret. Kjøpte den for over 1 uke siden, og har vel ikke spist mer en 3 - 4 ruter, og at den skal smake marsipan har jeg ikke merket!:eek:
Og jeg liker marsipan. Ble litt nysgjerrig nå av denne tråden, så jeg skal smake på en rute til og legge godviljen til. Kanskje jeg kan like den litt jeg også.:rolleyes:
Hvis dere ikke er sikker på om dere liker den er det vel best å fastslå at dere ikke liker den? i stedet for å tvinge seg til å like den? Alle sånne fristelser man kan unngå er vel positivt? :o
Ja, da skjønner jeg hva du mener :). Men det er godt med litt variasjon. Akkurat nå liker jeg heller ikke de andre Freia Premium'ene så godt. Har i det hele tatt litt problemer med å like mørk sjokolade ... (og da blir det gjerne andre søtsaker i stedet :o ).
Men det er ikke noe problem for meg om jeg ikke liker Pistachio altså. Det var vel mest tullete ment fra min side ;)
Jeg smakte et par ruter av denne i helga, synes den smakte svakt av konjakkuler...! (som jeg spiste meg full på da jeg var liten, og naturlig nok ikke liker):
Men jeg syntes den var veldig god, men jeg "skal jo ikke" spise sjokolade på en stund jeg da, så jeg anser to ruter som "ikkeno". Hahaha.
oi! dette høres jo knallbra ut! dessverre kjenner jeg meg selv så godt at jeg vet at det ikke bare hadde blitt ei rute om jeg hadde kjøpt den.. hadde nok spist til det var slutt.. men kanskje en gang i framtida :)
Jeg har gitt den en sjanse til, og når jeg "fant" marsipansmaken så ble den mye bedre. Jeg synes også det er litt OK å like et par forskjellige mørke sjokolader. Mest fordi det er så lett å bare ta en rute av gangen og være fornøyd med det.:D
Men når det er sagt, så var min kommentar høyere opp i tråden også mest for gøy.:o
Kanskje du ikke bør ha den i hus i det hele tatt!?:p
Bortsett fra det tror jeg at det er lurt for alle å holde seg helt borte fra sjokolade mens en går på Ketolysekuren. For noe vil kanskje også resultatet bli at vektnedgangen stopper opp. Ketolysekuren er en fin måte å kvitte seg med søthungeren. Hvis en stadig tilfører søtsaker vil jeg tror en har lettere for å vende tilbake til "gamle synder" når en engang er ferdig med kuren.:rolleyes:
Bortsett fra det har en jo bedre av å bruke de få gram med KH en skal ha i Ketolysekuren til salater og grønnsaker. ;) :)
Hilsen en gledesdreper!:D
Det nok sant som du sier, jeg bør ikke ha sjokolade i hus i det hele tatt. Nå er det heldigvis 14 dager siden jeg kjøpte den sjokoladen. :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.