< Tilbake til oversikten

Kan jeg lage Ziggy`s polarlapper med creme fresh?

#1

Tette80 sa for siden:

Istedefor cottage cheese? Eller blir det helt feil?


#2

Siljevanilje sa for siden:

det blir nok litt feil ja. tror ikke jeg ville ha prøvd det :P


#3

bluVelvet sa for siden:

Det er derimot noen som har brukt philadelphia-ost med OK resultat har jeg hørt. Ha i litt splenda så blir de søte også :)


#4

Ziggy sa for siden:

Hei!
[color=blue][/color]
Bruk heller 150 gr. Tine Kremost Naturell, Philadelphia Kremost Naturell, eller annen kremost istedet. Det gjør jeg for å få opp fettandelen på Polarbrød lappene mine!!!
[color=blue][/color]
.


#5

Tette80 sa for siden:

Tusen takk for fine svar alle sammen!!!:D


#6

luringen sa for siden:

nå har jeg lett med lys og lykte etter oppskriften...hvor er den?? feilmld på linker etc...


#7

Photobscura sa for siden:

Her er den: forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=16982&highlight=lavkarbolapper

Jeg vil si at det er MED YTTERST fordel å lage lappene med kremost, etter at jeg prøvde det gikk jeg aldri tilbake til å lage dem med cottage cheese. Hundre ganger bedre:D

Jeg har i tillegg litt solsikke- og linfrø i, det hever smaken og tyggbarheten en del, og den mengden mer KH det blir er ikke særlig mye (lurer på om jeg regna ut at det ble 0,7 gram mer i hver lapp eller noe).


#8

Smula sa for siden:

Jeg har gjort det. Eller... jeg bruker stort sett Nannahs variant av lappene, med kruskakli og det fungerer helt fint.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.