< Tilbake til oversikten

BØR jeg spise/eller la være å spise skinnet på den grillede kyllingen?

#1

Tette80 sa for siden:

Har alltid synes at det har vært så godt, men har ikke spist det fordi det er så fett. Men nå er det jo så viktig med dette fettet - er det bra å spise det da eller?

Takk for svar!


#2

jorang sa for siden:

Klart du skal spise det. På denne kuren er det faktisk lov - og nødvendig. Uansett lurt å sjekke på pakningen hva kh-innholdet er, noen krydder og maninadeblandinger kan ha kh-innhold. De fleste fra f.eks Prior har under 2kh pr 100gr.

Glem de magre tankene og spis fett med glede :)


#3

Tette80 sa for siden:

Hei og takk for svar!

Da blir det grilla kylling, salat og lavkarbobrød i dag =) Jippi for kyllingskinn!!!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.