Bare sånn for å si hva dere syns jeg bør forandre på eller ikke? Er på dag 11 og har tatt av over 4 kg, så er jo kjempefornøyd =) Føler jeg er veldig flink å drikke vann, og har vært i ketose siden dag 2!!!
På forhånd takk =)
MANDAG:
Frokost:
-morgenomelett med en skive proteinbrød - 3.5 gram karber
Lunsj:
-salat med skinke og kyllingbiter - 2,5 gram karber
-1 Atkins sjokoladebar - 2 gram karber
Hva kan jeg legge til i menyen min for å øke på fettinnholdet da for eksempel??? Mindre magert kjøtt som kylling og heller mer fet kjøtt eller? Mer fete sauser? Er litt i tvil, jeg!
Å den hvetebollen - den var et misstag altså - skal ikke skje igjen!!!!!!!!!!!!
Ziggys tips om omelett med MYE smør i panna (et par spiseskjeer minst) funker bra for meg - ikke bruk væske i eggemassen, rør godt rundt så fort eggene er i panna og omeletten tar til seg fettet.
Selv har jeg en hurtigfrokost bestående av ett egg, ca en spiseskje smør, noen biter ost og skinke, litt salt og karri - røre alt sammen i en kopp - kjører i mikro i 2 min. Voila en slags eggemuffin som inneholder godt med fett. Bare å vippe ut av koppen og hive i brystlomma, spises på vei til jobb.
PS: Kan ikke få fullrost nakkekoteletter nok - utrolig velmarmorert kjøtt, masse fett. Vanlige koteletter har gjerne fettet "utenpå", noe som kan være tungt å svelge (sic) for mange. Entrecote er også et bedre alternativ enn ytrefilet tror jeg. Dropp kyllingbryst, spis heller grillet kylling med skinnet på. Ikke bak laksen (eller annen fisk), stek den heller i panna med masse fett. Det er mye å hente på tilberedningsfronten, mange matlagningsmetoder er dessverre "moteriktige" sunne.
Ser du spiser mange og varierte måltider, slik holdt jeg også på en stund før jeg fikk opp fettmengden i kosten - nå går det i færre måltider (ca 3 ganger om dagen) og mindre "erstatningsmat". Jeg mener at søtsuget også har blitt dempet ytterligere.
Tusen takk for kjempebra svar, Lasse =) Fikk noen tips der! Flaks at jeg har spist litt nakkekoteletter da =)
Ha en god dag videre!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.