< Tilbake til oversikten

Leverpostej med 1 gr. karb.

#1

Ullabulla sa for siden:

Kom her for leden over Finsbråtens Gullpostej og så til min store glede at den kun hadde 1 gr. karb pr. 100 gr.
En boks inneholder 150 gr. Godt på Ziggy-lapper.

Forresten prøvde jeg å komme litt soyaflaker i oppskriften på Ziggy-lapper. Jeg kom 40 gram i - kanskje litt vel mye karb.?? De ble fine og faste i konsistensen, skal prøve med litt mindre neste gangen.


#2

themonk sa for siden:

Samme med Slakter'n ovnsbakt postei. Koster 14 kr.


#3

Carisma sa for siden:

Men hvordan er det med fettet i de? Herdet og transfett?


#4

themonk sa for siden:

Ikke tilsatt noen oljer i Slakter'n sin i alle fall.


#5

Ullabulla sa for siden:

Hvor får man kjøpt Slakter'n ovnsbakte postej?


#6

themonk sa for siden:

Stort sett over alt. Meny, Bunnpris, Ultra, Maxi og sikkert mange flere steder.


#7

Lotusia sa for siden:

Jeg spiser ikke svinekjøtt fordi jeg blir dårlig av det.. skal sies å være ganske ureint kjøtt, men er det det samme med leverpostei? har ikke prøvd det på en stund..


#8

Ullabulla sa for siden:

Takk for opplysningen nå vet jeg hvor jeg skal gå.
Liker i utgangspuktet ikke lever, så dette må vel være en god måte å få i seg litt lever.
Ovnsbakt postej - lunet i ovnen - høres godt ut.


#9

Traxior sa for siden:

heh.. lest for mye i koranen, evt. gamle testamentet siden du sier at det er urent kjøtt?


#10

nøtta sa for siden:

ja eller fordi grisen ikke svetter og faktisk inneholder urinsyre ...

(eller er det bare tull :o ...)


#11

jeef-micro sa for siden:

Dette har jeg også lest et sted... husker ikke hvor... men svinekjøtt er faktisk det mest "ureine" kjøttet...


#12

Lotusia sa for siden:

hehe lest i koranen :p.. det er jo ikke tull!
snakka med en slakter også. Han sa svinekjøtt, og også kylling er så ganske ureint kjøtt. han annbefalte lam eller oksekjøtt om man ville spise noe reint (han gav meg dette rådet isteden for å fly å leite etter organisk kjøtt som uansett blir dårlig om det ligger litt..)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.