< Tilbake til oversikten

Lavkarbo brød

#1

mrfree sa for siden:

Laget meg et lavkarbo brød.. se vedlegg for beskrivelse.
Fikk et par ideer på hvordan man kan bli kvitt karbohydratene i mel..Skal undersøke litt mer før jeg avslører fremgangsmåten :P

Noen innspill?

Brødet ble dårlig hevet og smuldret alt for lett opp


#2

Nille sa for siden:

Dette er omtrent "Nabobrødet" eller det brødet jeg pleier å bake. Bare bytt ut melet med proteinpulver (Nabobrødet) eller med 50 gram bokhvete/50 gram mandelmel (mitt brød). Bruker bakepulver isteden for gjær i begge, siden det jo ikke er mel i. Og egg....

Du finner oppskrifter i oppskriftsdelen av forumet

Men om du har en lur måte å få vekk karbene i mel vil vi svært gjerne lære metoden. :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.