Laget meg et lavkarbo brød.. se vedlegg for beskrivelse.
Fikk et par ideer på hvordan man kan bli kvitt karbohydratene i mel..Skal undersøke litt mer før jeg avslører fremgangsmåten :P
Noen innspill?
Brødet ble dårlig hevet og smuldret alt for lett opp
Dette er omtrent "Nabobrødet" eller det brødet jeg pleier å bake. Bare bytt ut melet med proteinpulver (Nabobrødet) eller med 50 gram bokhvete/50 gram mandelmel (mitt brød). Bruker bakepulver isteden for gjær i begge, siden det jo ikke er mel i. Og egg....
Du finner oppskrifter i oppskriftsdelen av forumet
Men om du har en lur måte å få vekk karbene i mel vil vi svært gjerne lære metoden. :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.