< Tilbake til oversikten

Tror ikke jeg fikk helt ordentlig til Ziggy sine polar-lapper

#1

Tette80 sa for siden:

Skal de være litt sånn lefseaktige i konsistensen eller sprø? Mine smakte veldig egg...mener jeg fulgte oppskriften, men må jo ha gjort noe feil, siden jeg ikke syns de var så innmari gode..

Ops ops...ingen klaging på Ziggy dette her altså...:o


#2

Tette80 sa for siden:

Sorry at dette innlegget kom flere ganger altså :veitikke:


#3

Georgine sa for siden:

Tok bort den andre tråden jeg :)


#4

Pusemor sa for siden:

Ta mer krydder i de.. Jeg syntes de er bedre da..


#5

Gerd sa for siden:

Hei.

De blir sånn lefseaktige ja. Men du kan ta de en runde i brødristeren, da blir de litt sprø.
Bruk forskjellig krydder og urter i. :)


#6

iadokka sa for siden:

Masse oregano og basilikum tar bort eggesmaken. :ja:

Mine blir også myke, men vi lar dem ligge fremme på rist hele dagen siden det aldri tar mer enn 8-9 timer fra de lages til de er borte, og da blir de sprøere mot kvelden. :geip:


#7

LilleVille sa for siden:

Jeg synes de smaker omelett med krydder... Uansett hva andre sier :)


#8

Miriam sa for siden:

Lagde mine første lapper nå i dag og de ble alldeles nydelige. La dem på rist rett etter steking og hadde masse godt krydder på.


#9

Valeriana sa for siden:

Etter å ha lest så mye positivt om polarbrødlappene prøvde jeg å lage dem i går, men det ble dessverre heller mislykka. Jeg skylder ikke på Ziggy, det var nok min feil at det ble slik. I et anfall av overmot og iver gikk jeg i gang med å lage dem uten å ha forberedt meg godt nok.

Jeg hadde ikke bakepapir i huset, for i mitt lavkarbounivers er baking en ikke-eksisterende aktivitet, så jeg tok sjansen på å legge dem rett på plata. I tillegg var jeg ikke klar over at de kom til å ese så mye utover som de gjorde. Så istedetfor noen pene små lapper fikk jeg ei sammenhengende stor kake som dekket hele steikeovnsplata og satt fastklistret i underlaget :p

Men godt smakte det likevel, og klok av skade og egne feil vil jeg prøve på nytt. Må bare kjøpe bakepapir først...


#10

Ziggy sa for siden:

:D :D :D

.


#11

Valeriana sa for siden:

Nå har jeg prøvd på nytt, denne gang med bakepapir og små lapper som ikke flyter utover. Det ble kjempebra! Nam nam.

Neste gang jeg lager lappene skal jeg prøve å lage pizza, det er en av de få matvarene jeg savner ved å leve på lavkarbo.


#12

Nillomien sa for siden:

bruker denne mest som pizzabunn.. det er sinsykt godt=)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.