< Tilbake til oversikten

Ville bare tipse dere alle om en veldig karbohydratfattig aioli-dipp!

#1

Tette80 sa for siden:

Ta 3 egg i hurtigmikseren sammen med en halv chili, en halv hvitløk eller 4 fedd hvitløk. Visp dette sammen. Så sper du med masse soyaolje mens du mikser, helt til dippen får en rømmeligende konsistens. Om den skulle skille seg mens du heler i olja, ta oppi litt vann. Nydelig å dippe både kjøtt og grønt i!!!

:D


#2

Summer sa for siden:

Dette hørtes godt ut. :)


#3

Trolljenta sa for siden:

Hørtes godt ut ja, men soyaoljen burde vel byttes ut med en annen type kaldpresset olje.


#4

Tette80 sa for siden:

Soyaoljen inneholder ikke karber, om det var det du tenkte på :)


#5

Gerd sa for siden:

Det er nok mer måten oljen er fremstilt på (kaldpresset/varmpresset)

Kopi fra annen link:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.