Varm massen over moderat varme under omrøring en god stund, til den er tykk og seig.
Sett røren med teskje på bakepapirkledd plate. Stek på 160°C (gjerne lavere!), på midterste rille i 12-15 minutter. Avkjøl på platen. Oppbevares i tett boks. Kan gjerne fryses. Kan syppes i smeltet sjokoldade - blir nesten som Bounty
Disse funker som bare det, synes jeg! Fine å fryse også. Det er andre året jeg baker dem. Prøveporsjonen er allerede oppspsist. Jeg skal bake en gang til og dyppe dem i smeltet sjokolade før jeg legger dem i fryseren.
De hoder seg hvertfall ferske i fryseren. Og kan spises direkte ut av fryseren omtrent.
Jeg lagde gylne hjerter av plommene jeg. Malte, skollede mandler, eggeplommer og fruktose, kjevlet ut mellom 2 bakeark, stakk ut hjerter og stekte på 130 grader til gylne, ikke brune.
Det ble ikke noen seig masse, bare løs kokos liksom. Jeg brukte Splenda, og heiv oppi et par eggehviter til da jeg så hvor lite det monnet. Nå står det noen små hauger med kokosmasse i ovnen... :p
Man må kanskje bruke sukker eller fruktose for å få det seigt... Eller er det noe annet jeg kan ha gjort feil?
Nå har jeg nettopp syndet med to kokosmakroner lagd på denne fantastiske oppskriften! :p DET var godt, det. Men er det noen som vet hvor mye karbo det egentlig blir i disse? Jeg er på Atkins og burde vel strengt tatt ikke spise fruktose, men ...
Jeg lurer også litt på disse gylne hjertene, de hørtes kjempegode ut. Hvor mye fruktose og mandler skal det være i dem? og funker det med Splenda her?
heisann!
har nettop laget kokos makroner-som var helt perfekt for min datter som har hyper melke allergi-men misslyktes først en gang-nå er de brune isteden for-men smaker er upåklagelig:D tusen takk:)
Foresten noen som vet noe annet jeg kan bruke egge plommene til uten melk og nøtter????
Tror dere det går ann å bruke sukrin i denne opskriften??
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.