< Tilbake til oversikten

Hva er det som lager den fæle smaken når det IKKE er bakemixen?

#1

Tette80 sa for siden:

Har bakt knekkebrøda to ganger nå - en gang med bakemixen og nå en gang med sammalt hvetemel - begge gangene får de en skikkelig bismak! Kan det være linfrøa? Brødet mitt (fra bakemixen-oppskriften) smaker også litt sånn som disse knekkebrøda =(

Noen forslag til hva dette skyldes?


#2

Kristian sa for siden:

Hvis du mistenker linfrøa så foreslår jeg at du smaker på de. kanskje de er mugla. Hva annet har du i røra og hva med fettet du smører panna/formen med.


#3

Tette80 sa for siden:

Hei du!

Neida, linfrøa er gode de asså - å jeg smurte panna med margarin. Men lurte på om det var såpass mye linfrø at de gav usmak - i alle fall ifølge min munn :confused: Jeg vet ikke, jeg? Trodde det var bakemixen siden brødet har samme bismak, men nå har jeg laga krydderkake med bakemix, og den var nydelig. Så kanskje det er kombinasjonen?

Takk for svar;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.