moinx sa for siden:
Dette er sikkert et dumt spørsmål, jeg er ikke så inne i det enda, men bør man passe på å spise mer fett enn protein for å opprettholde forbrenningen? :confused:
moinx sa for siden:
Dette er sikkert et dumt spørsmål, jeg er ikke så inne i det enda, men bør man passe på å spise mer fett enn protein for å opprettholde forbrenningen? :confused:
Bee sa for siden:
Ehm...ja, jeg tror det. Men skal ikke svare så bastant, for jeg er ikke helt 100% sikker.
Bulldog sa for siden:
Jepp.
Carisma sa for siden:
Jepp man må det, eller jepp det er et dumt spørsmål? :lol:
lokkebiff sa for siden:
Gerd sa for siden:
Jepp , mer fett... Lag fettholdige sauser med fløte og smør, stek maten i smør og tøm smøret på tallerken. stek grønnsaker i masse smør.. Jeg bruker massevis av smør :rolleyes:
Bulldog sa for siden:
:p Jepp, man må spise mer fett enn protein.
lokkebiff sa for siden:
Også er det viktig å SMØRE seg med tålmodighet dersom en opplever platåer!!!
[size=3][/size]
(sojjy...kunne ikke dy meg...:lol: :lol: :lol: )
Carisma sa for siden:
Men hvordan blir det i forhold til at man ikke skal bruke så mye melkeprodukter? Hvor mye fløte bruker du i 1 porsjon saus?
moinx sa for siden:
OOOIIIII!!!!!
NamNam...akkurat hva jeg liker...
bruker stort sett samme basis til alle sauser, endrer bare krydder.
Jeg blei ikke helt fortrolig med bernaissesausen som sto i boka, så jeg endra på den:
100 gr smør
1 dl fløte
stekefettet fra kjøttet
estragon
til kylling har jeg bytta ut estragon med grillkrydder og litt hvitløkspulver.
Kunne spist meg mett bare på sausen!!!
Er det noe krydder man bør være forsiktig med?
Og, er det noen matvarer med høyt proteininnhold man bør styre unna?
Har bare brydd meg om å lese KH innholdet jeg...:p
Gerd sa for siden:
Jeg bruker mest sjampinjongsausen fra ketolyseboka. Den er blitt en favoritt-delux. 100g smør, 300 g sjampinjonger og 1 boks fløte. Dette er oppskrift til 4 personer... Ellers så har jeg en "skvett" fløte i det meste... :D
Gerd sa for siden:
Jeg sjekker bare kh-innholdet jeg også. Men bruker smør til det meste. Og spiser meg god og mett til hvert måltid(3-4 om dagen) Og det har hjelpa på vekta...:D
moinx sa for siden:
Jeg bruker 1 dl, det må vel være en anstendig mengde!? :confused: Spiser ikke andre meieriprodukter ila dagen. Litt ost i middagstilbehøret av og til bare....:o
moinx sa for siden:
Er veldig rolig i forhold til vekt-tapet mitt hvis det var det du tenkte på....:)
Men jeg leste et innlegg her tidligere idag som fikk meg til å gruble på dette....SÅ, bare, tja hva skal man kalle det? generelt interressert.....:p :)
Carisma sa for siden:
Kan det ha vært mitt hjertesukk om at jeg var så sulten?? :D
moinx sa for siden:
Hmmm, mulig det var det...ikke sikker, men jeg har lest det innlegget du sikter til idag...:D :D
Smil sa for siden:
:eek: oi... jeg MÅ bare venne meg til dette. Jeg vil jo at kuren skal funke, og da må jeg jo bare snu tankegangen min ..
chili sa for siden:
... Eneste krydderet du trenger å bruke mindre av, er salt. :D
Det er vel anbefalt i ketolyseboka å bytte til seltin.
Dolly sa for siden:
Hvis jeg skal fette til kjøttdeigen er det bare å ha masse smør da.. det er 2 gram mindre fett enn protein
heldigvis er det mer fett enn protein i bacon
moinx sa for siden:
Seltin it is.....:) :)
moinx sa for siden:
uff, full forvirring!!!
Jeg mener da bestemt at jeg har handlet de rette varene, men når jeg leser deklarasjonen, ser jeg at det meste inneholder mer protein enn fett....Har jo bare brydd meg om kh innholdet...
Eler har jeg helt feil fokus nå? Kan noen hjelpe meg over i riktig fil igjen????? :o :o :o :o :o :o :o :o
Bee sa for siden:
Spis det du har kjøpt dynka i smør. :lol:
moinx sa for siden:
Fanx....Tenk om alle hadde vært som deg, enklere kunne man jo ikke sagt det!!!!! Jeg blei liksom så letta.....
God helg!!;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.