#1
Isalien sa for siden:
Tenkte kanskje noen hadde nytte av dette?
Sorry formateringen. :cool:
Mål Ingrediens Tilsvarer vekt
1 liter Hvetemel 0,5 kg
1 dl Hvetemel 50 g
1 dl Grovt Mel 55 g
1 ss Mel 10-12 g
1 dl Potetmel 80 g
1 dl Havregryn 35 g
1 ts Bakepulver 3-4 g
1 ss Salt 20-25 g
1 ts Salt 5 g
1 dl Sukker 85 g
1 ss Sukker 15-20 g
1 dl Melis 60 g
1 ts Støtt Krydder 3-4 g
1 dl Nøttekjerner 50 g
1 dl Sirup 150 g
1 ss Sirup 20-25 g
1 dl Rosiner 60 g
1 ss Smør 25 g
1 ss Smeltet Smør 15 g
1 dl Væske 5 store ss
1 dl Olje 80-90 g
1 dl Salt 115 g
1 dl Semule 65-70 g
1 dl Risengryn 95 g
1 dl Erter 95 g
1 dl Brune Bønner 100 g
1 dl Knust Kavring 40-50 g
1 dl Tørkede Nyper 35-50 g
1 dl Mandler 65 g
1 dl Hakket Løk 50 g
1 dl Frisk Sopp 1/4 boks hermetisk
1 liter Rå Poteter 700 g
1 liter Kokte Poteter 600-700 g
1 liter Kokte Epler 500 g
1 liter Bær 500-600 g
1 ts 5 ml
1 ss 15 ml
1 kopp 0,24 dl