< Tilbake til oversikten

Er løk fy-fy?

#1

villebill sa for siden:

Har så lyst på stekt løk sammen med kyllingkjøttdeigen:)


#2

monki sa for siden:

nei det tror jeg ikke


#3

Konkelimonke sa for siden:

Me et løk ofte me! Så det er berre til å kneppa innpå! Hehe!:D


#4

Carisma sa for siden:

I følge ketolyse-boka inneholder 100g løk 5,7g karber.


#5

Gerd sa for siden:

Kan spise litt løk, må bare regne det inn i karbene. Men bruker du vårløk (jeg regner samme karbeinnhold som vanlig løk) så er jo den lettere i vekt, og da får du mer utav den :)


#6

jorang sa for siden:

...og kanskje du skulle byttet ut kyllingkjøttdeigen med vanlig kjøttdeig. Tror den har mere fett - og fett må vi ha mye av ;)


#7

Torkil sa for siden:

Hei
Løk er OK og faktisk veldig sunt det inneholder sterke antioksidanter og er supert for ketolysekuren, med 5,7 gram KH/ 100 gram kan man jo tillate seg litt gods smak på den danske hakkebiff.
Bon appetitt

Torkil:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.