< Tilbake til oversikten

Rabarbrakake

#1

guro sa for siden:

Rabarbra kake

· ½ kg rabarbra i biter

legges aluminiumskledd springfrom eller ildfast fat.

· 1,5 dl fruktose

strøs over.

Lag røre av:

· ½ dl malte mandler

· ½ dl sammalt spelt

· ½ dl soyamel

· 2 egg

· 1 ts vaniljesukker

· 1 ts bakepulver

· ½ dl melk

Hell røren over rabarbraen. Fordel

· 100 g hakkede mandler/nøtter over.

Stekes på 170°C i 40-50 minutter. Kaken blir ikke spesielt pen. Kake stekt i springform kan hvelves og pyntes med is. Ellers serverer du bare is eller krem til.


#2

Anne sa for siden:

Oi så mange gode oppskrifter du har...

Takk takk Denne ser jo veeeldig god ut da:D


#3

guro sa for siden:

Vil slå et slag for sesongens råvarer jeg!

Rabarbraen er fin om dagen. Sist laget jeg den med bare malte mandler og havregryn - ikke spelt og soyamel. Har tenkt å prøve med stevia også etterhvert ... Steker den i ildfast form og spiser usøtet krem ved siden av.


#4

jmj sa for siden:

Hvis jeg heller vil bruke Splenda som søtstoff - vet noen hvor mye jeg skal bruke da?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.