Hei
Legger inn en oppskrift som jeg synest er kjempe god. Og det beste det er ikke mange karber i den:
Det blir ca 3 porsjoner.
1 beger creme frache
saften fra 1/2 sitron
ca 1 hvitløk (kanskje litt mye med en hel.)bruk den uten fedd det smaker best.
litt dill
masse reker
ost på toppen
Har ingen erfaring med å gratinere reker i oven, men vet at de fort kan bli seige om de stekes/kokes for lenge...
[color=#0000ff][/color]
Lurer derfor på hvor lenge du gratinerer de, er det midt i ovnen, og på hvor mange grader???
[color=#0000ff][/color]
.
Jeg pleier å varme opp ingrediensene først slik at det ikke skal stå så lenge i ovnen.,da tar jeg rekene oppi når jeg tar det i ovnen. Steiker jeg det på 200 grader midt i ovnen i ca 5 minutter, til osten har smeltet.
Det går helt fint å bare blande alt sammen kaldt å sette det i ovnen også. da må det bare stå i noen minutter xtra .
har aldri opplevd at rekene blir seige.
Lager det i små porsjonsformer.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.