< Tilbake til oversikten

Hvitløksmarinerte reker

#1

ollienol sa for siden:

Hei
Legger inn en oppskrift som jeg synest er kjempe god. Og det beste det er ikke mange karber i den:

Det blir ca 3 porsjoner.
1 beger creme frache
saften fra 1/2 sitron
ca 1 hvitløk (kanskje litt mye med en hel.)bruk den uten fedd det smaker best.
litt dill
masse reker
ost på toppen

gratineres i ovnen

MMMMMMMM:p


#2

Stinen sa for siden:

Hmm.. Er dette godt? Så kjempe spennende ut. Må kanskje prøve.


#3

Ziggy sa for siden:

Har ingen erfaring med å gratinere reker i oven, men vet at de fort kan bli seige om de stekes/kokes for lenge...
[color=#0000ff][/color]
Lurer derfor på hvor lenge du gratinerer de, er det midt i ovnen, og på hvor mange grader???
[color=#0000ff][/color]
.


#4

Photobscura sa for siden:

Jeg pleier å sprøsteke dem i smør og hvitløk før jeg putter dem i f.eks en gryte eller spiser dem sånn som de er:) Satans godt!


#5

ollienol sa for siden:

[color=black][/color]

Jeg pleier å varme opp ingrediensene først slik at det ikke skal stå så lenge i ovnen.,da tar jeg rekene oppi når jeg tar det i ovnen. Steiker jeg det på 200 grader midt i ovnen i ca 5 minutter, til osten har smeltet.
Det går helt fint å bare blande alt sammen kaldt å sette det i ovnen også. da må det bare stå i noen minutter xtra .
har aldri opplevd at rekene blir seige.
Lager det i små porsjonsformer.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.