< Tilbake til oversikten

Festfin rosenkål

#1

guro sa for siden:

Fin rosenkål

Rensing av fersk rosenkål: Legg rosenkål i kum med kald vann. Skjær av stilkfestet og fjern ytre blad. Skjær et kryss inn i stilkfestet. La rosenkålen ligge i kaldt vann fram til bruk.

Kok opp:

· 5 dl vann

· 1 buljong terning

Tilsett:

· 500 g frisk rosenkål/300 g frossen

· 1 hakket løk

La koke til knapt mørt. La renne godt av.

Stek

· 1 dl mandelflak(hakkede mandler i

· 1 ss smør.

Dryss over litt

· salt.

Fordel mandlene over rosenkålen.

Festfin følge til kalkun


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.