Nett sa for siden:
Lagde en god suppe idag - inspirert av Wenches kjøkken tidligere i uka. Her kan man ta det man har, jeg hadde en Lidl-pølse og litt bacon som skulle brukes opp, det ble litt lite kjøtt så jeg puttet oppi litt kokt skinke også. Kan sikkert bruke div. gr.saker også - og bønner isteden for linser.
1 boks tomater
2-4 ss tomatpure
ca 1 l vann
2-3 ts provence-krydder
-jevnes med stavmixer
2-3 små terninger kjøtt-buljong fra toro (bare 3 karber pr. 100 g)
-tilsettes og kokes opp
2-3 vårløk -stekes lett i litt olje
1/2 squash+
2 stilker selleri-has i stekepanna
1/2 pk bacon -sprøstekes
1 grov pølse+
5-10 skiver kokt skinke-småbiter
Bland alt sammen og tilsett en god neve med røde linse - kok ca 30 min.
Serverte med litt revet ost (permesan) og nøttemuffins - nam!!