Jeg kjøpte en kjempepakke med 2 kg frosne rå kyllinglår på Ica. Jeg lurer på hva slags nam-nam jeg skal krydre de med?
Barbeque saus og annen ferdig marinade er det sikkert karbohydrater i. Jeg liker den marinaden som heter "Smokey Honey". Noen som vet hvordan få denne smaken uten sukker?
Ja, vet noen av alternativ til grillkrydder? Selges det 0-karbo marinader i Norge?
I dag fant jeg en ferdig marinade på Ica. Black Boy er merket. De har flere forskjellige, men rødvinsmarinaden hadde minst karbo. 3g karbo pr 100 g!!! I en pose ferdig marinade er det 70 gram, og det rekker til 0,6 kilo kjøtt.
Jeg brukte 2 poser til 1,8 kg kyllinglår. Det blir ikke mange karber pr kyllinglår nei! Noe av marinaden blir liggende igjen også, så det blir nærmest karbofritt.
Lurer på om en kan bruke en-to ts Splenda for å få en søtlig smak? Jeg liker jo honningmarinade.
Noen av grilloljene fra Caj P er og bra, det er de små sorte flaskene med korker i forskjellige farger. Grillolje original har 0,6 g karb pr 100 g, mens Hvitløk steke- og grillolje har 2 g karbo pr 100 g. Også smaker de så godt, spes hvis kyllingfileten får ligge over natta og bade seg ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.