T77 sa for siden:
Hei:)
Jeg er helt ny her, og har nettopp startet på Atkins-dietten. Jeg har tidligere spist omtrent som det som er tillatt i den livslange vedlikeholdsfasen ++ -av helsemessige grunner, men bestemte meg for å starte fra begynnelsen.
Jeg har nå vært to uker på induksjonsfasen og en uke i vedvarende vekttap. Jeg har gått ned tre kilo, og har ikke tenkt å gå ned mer en fire tilsammen (det er mest helsegrunner til at jeg gjør dette).
Merker jo at jeg har mindre apetitt pga ketosen, og lurer derfor på følgende:
Når jeg introduserer nye matvarer, som bær og nøtter. Skal jeg da kutte ut noe av det andre jeg spiser eller skal jeg spise mer? Selv om jeg ikke skal så mye ned i vekt har jeg ikke lyst å legge på meg heller. Spiser nå rett over 20 karber pr dag. Lå på ca 15 de første to ukene.
En gjennomsnittsdag ser omtrent slik ut:
Frokost: omelett m/kalkunskinke og 50g ost = 3,5k
Lunsj: salat m/reker, egg eller kylling + litt olje = ca 3,5k
Middag: kjøtt/fisk, salat, smør og 2ss seterrømme =7-9k
Kvelds: 100g bær m/ en klatt krem = ca 7k
og eventuelt kyllingvinger eller annet med lite eller ingen karber.
Drikker litt sukkerri iste/lettbrus og av og til en Atkins bar
Håper noen har lyst å svare! Jeg ble nemlig ganske glad da jeg fant denne siden:p