< Tilbake til oversikten

Gul Babybel-ost

#1

Iset sa for siden:

Ser det er kommet gule babybel-oster nå. Er de gode?


#2

Isalien sa for siden:

Jeg likte faktisk den vanlige røde bedre. Den gule er emmenthaler (eller hvordan det skrives).


#3

jeef-micro sa for siden:

Den gule er skarpere i smaken, og har mer ettersmak :) jeg greier ikke å spise den alene (må ha fiberrik, rugsprø el noe til) jeg synes den røde er best da, men jeg er pysete på ost


#4

Iset sa for siden:

Oj, jeg ELSKER jo skarpe oster og synes den røde er altfor mild og pysete på smak hehe. Så jeg elsker sikkert den gule. :D


#5

jeef-micro sa for siden:

Da liker du den helt sikkert :) er jo bare å kjøpe en pakke og prøve da:D løp og kjøp :p


#6

Tuppen sa for siden:

må prøves :D


#7

Enid sa for siden:

Jippi! Jeg er kjempeglad i Emmentaler, dette må prøves!


#8

Carisma sa for siden:

Jøss, har den kommet tilbake? Tenkte akkurat på at jeg ikke har sett den gule på flere år og at de nok hadde git den opp. De solgte den i endel butikker for 3-4 år siden, men så forsvant den bare. Prøver seg nok på et nytt stunt da. Når jeg tenker meg om hadde de den i hellas sist jeg var der, så det er nok bare norge den forsvant fra.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.