Dolly sa
for 17år siden:
Jeg har funnet ut at jeg bare mååå ha kake med meg på hytta i påsken, og tenkte jeg skulle lage om yoghurtkakeoppskrifta jeg har..
Den inneholder:
1 boks hermetiske fersken (bytter ut med 100-200 gram frosne bringebær)
6 dl fløte (den er jo grei)
100 gram sukker (byttes ut med splenda)
skal piskes
1 stor boks med melonyoghurt (bytter ut med naturell)
piskes i kremen etter den er stivpisket
1 dl ferskensaft fra boksen oppvarmet (bytter ut med sterk fun bringebærsaft)
7-10 plater gelatin smeltes i saften..
Gelatinen has i kremen i en tynn stråle og frukten(bringebærene) røres inn..
Den opprinnelige kaken er utrolig frisk og god..
og med min kombinasjon så er det iallefall godt under 30 karbohydrater i hele kaka.. og det er ei stor kake:)
Hva tror dere om dette?
har ikke prøvd å lage den enda, men det skal vel gå?
Siljevanilje sa
for 17år siden:
den hørtes god ut, og den må jo gå, så lenge du ikke spise den opp alene
:D
Dolly sa
for 17år siden:
Siljevanilje sa:
den hørtes god ut, og den må jo gå, så lenge du ikke spise den opp alene
:D
tror ikke det er fare for det vi skal være 7 voksne og 1 barn på hytta.. så det blir nok ikke mer enn et lite stykke er jeg redd..
men kommer til å lage en når jeg er på hytta og hvis det er en suksess:)
Enid sa
for 17år siden:
Mmm, denne fikk jeg veldig lyst til å lage!
Hedda:) sa
for 17år siden:
Høres god ut, den skal jeg teste om et par måneders tid.
Nett sa
for 17år siden:
Å, den hørtes god ut ja, må nok prøve meg på den. Men husk å pisk fløten til krem før du har i søtstoffet;) .
Hedda:) sa
for 17år siden:
Nett sa:
Å, den hørtes god ut ja, må nok prøve meg på den. Men husk å pisk fløten til krem før du har i søtstoffet;) .
Hvorfor er det viktig?
Iset sa
for 17år siden:
Hedda:) sa:
Hvorfor er det viktig?
Kremen blir ofte suppe om du har splenda i den før du pisker den. Jeg glemte meg ut sist og den ble aldri helt stiv, skikkelig halvstiv suppe.
Hedda:) sa
for 17år siden:
Ok. :)
bluVelvet sa
for 17år siden:
For å være på den sikre siden bør du smake på den varme fun-light'en først. Jeg tror muligens den mister søtsmaken sin hvis den blir oppvarmet....?
Dolly sa
for 17år siden:
bluVelvet sa:
For å være på den sikre siden bør du smake på den varme fun-light'en først. Jeg tror muligens den mister søtsmaken sin hvis den blir oppvarmet....?
den skal jo bare være varm nok til å smelte gelantinen..