< Tilbake til oversikten

Yoghurt bringebærkake:)

#1

Dolly sa for siden:

Jeg har funnet ut at jeg bare mååå ha kake med meg på hytta i påsken, og tenkte jeg skulle lage om yoghurtkakeoppskrifta jeg har..

Den inneholder:

1 boks hermetiske fersken (bytter ut med 100-200 gram frosne bringebær)

6 dl fløte (den er jo grei)
100 gram sukker (byttes ut med splenda)
skal piskes

1 stor boks med melonyoghurt (bytter ut med naturell)
piskes i kremen etter den er stivpisket

1 dl ferskensaft fra boksen oppvarmet (bytter ut med sterk fun bringebærsaft)
7-10 plater gelatin smeltes i saften..

Gelatinen has i kremen i en tynn stråle og frukten(bringebærene) røres inn..

Den opprinnelige kaken er utrolig frisk og god..

og med min kombinasjon så er det iallefall godt under 30 karbohydrater i hele kaka.. og det er ei stor kake:)

Hva tror dere om dette?

har ikke prøvd å lage den enda, men det skal vel gå?


#2

Siljevanilje sa for siden:

den hørtes god ut, og den må jo gå, så lenge du ikke spise den opp alene
:D


#3

Dolly sa for siden:

tror ikke det er fare for det vi skal være 7 voksne og 1 barn på hytta.. så det blir nok ikke mer enn et lite stykke er jeg redd..

men kommer til å lage en når jeg er på hytta og hvis det er en suksess:)


#4

Enid sa for siden:

Mmm, denne fikk jeg veldig lyst til å lage!


#5

Hedda:) sa for siden:

Høres god ut, den skal jeg teste om et par måneders tid.


#6

Nett sa for siden:

Å, den hørtes god ut ja, må nok prøve meg på den. Men husk å pisk fløten til krem før du har i søtstoffet;) .


#7

Hedda:) sa for siden:

Hvorfor er det viktig?


#8

Iset sa for siden:

Kremen blir ofte suppe om du har splenda i den før du pisker den. Jeg glemte meg ut sist og den ble aldri helt stiv, skikkelig halvstiv suppe.



#10

bluVelvet sa for siden:

For å være på den sikre siden bør du smake på den varme fun-light'en først. Jeg tror muligens den mister søtsmaken sin hvis den blir oppvarmet....?


#11

Dolly sa for siden:

den skal jo bare være varm nok til å smelte gelantinen..


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.