< Tilbake til oversikten

Spelt

#1

Televimsen sa for siden:

Hei igjen

Hm.. Hvordan er det med Speltmel? Muligheten for å spise Speltbrød

Fint/grovt??
Finner ikke noe informasjon.. hverken for eller mot dette..
Noen som har avklarende svar på dette?

:cool:


#2

Summer sa for siden:

Speltmel er som annet mel desverre. Om enn sunnere enn hvete.

Jeg ser du går på Atkins, hvilken fase er du i?


#3

Televimsen sa for siden:

Oki den er grei..
Jeg er akkurat ferdig med induskjon..
fremdeles rykende fersk, når det gjelder dette med slanking..
Men begynner å bli lei kylling.. og savner faktisk brød og MELK..
Er hekta på tanken av MELK


#4

Summer sa for siden:

Du skal over i fase to og vedvarende vekttap da. :)

Har du sett denne?
Eller, egentlig alle de tre klistrede trådene øverst i vedvarende vekttapforumet?


#5

Televimsen sa for siden:

Hey... Disse sidene hadde jeg ikke sett før..
Disse kommer til å bli nyttige... Takker


#6

chili sa for siden:

Hei :)
Jeg har prøvd meg på spelt fullkornspasta (m.erter/ertemel(?)), i steden for vanlig pasta...

Litt vel mye fiber i etter min smak, men, det kan nok brukes i pastasalater o.l.
Og i lavkarbobrød.


#7

Photobscura sa for siden:

Men ikke i vedvarende dessverre :hylgrine:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.