< Tilbake til oversikten

Woksaus

#1

Enid sa for siden:

Mekket denne her en dag - enkel, supergod, og hvetemel-, stivelse- og sukkerfri!

1 dl vann
En dæsj rapsolje
1 terning kjøttbuljong/kyllingbuljong/fiskebuljong (alt etter hvilken wok man lager)
1 terning grønnsaksbuljong
Hakket hvitløk
Hakket ingefær
Hakket chili
(kan sikker bruke alle disse i krydderform også, dersom man ikke har ekte vare)
Valgfritt: En dæsj soyasaus

Kok opp, rør ut buljong og krydder og hell over wok'en.


#2

Viclin sa for siden:

Denne skal prøves i dag!


#3

Viclin sa for siden:

Den ble god. Litt salt, men god.
Bortsett fra at jeg så etterpå at kjøttsuppen (hadde ikke kjøttbuljongterning) hadde 24 karber pr 100 g. Ups. Men det går vel greit får man håpe.


#4

Smula sa for siden:

Blir det suppe av hele greia da?

Foretrekker selv sånne stir fry-sauser men har foreløpig ikke funnet noen med lavt nok karbeinnhold. Og det blir så kjedelig med bare soyasaus i lengden.


#5

Nille sa for siden:

Hva med 2 ss sambal oelek chili paste, blandet med 4-5 ss olivenolje.....
Det er flott wok saus.....


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.