Mekket denne her en dag - enkel, supergod, og hvetemel-, stivelse- og sukkerfri!
1 dl vann
En dæsj rapsolje
1 terning kjøttbuljong/kyllingbuljong/fiskebuljong (alt etter hvilken wok man lager)
1 terning grønnsaksbuljong
Hakket hvitløk
Hakket ingefær
Hakket chili
(kan sikker bruke alle disse i krydderform også, dersom man ikke har ekte vare)
Valgfritt: En dæsj soyasaus
Kok opp, rør ut buljong og krydder og hell over wok'en.
Den ble god. Litt salt, men god.
Bortsett fra at jeg så etterpå at kjøttsuppen (hadde ikke kjøttbuljongterning) hadde 24 karber pr 100 g. Ups. Men det går vel greit får man håpe.
Foretrekker selv sånne stir fry-sauser men har foreløpig ikke funnet noen med lavt nok karbeinnhold. Og det blir så kjedelig med bare soyasaus i lengden.
Hva med 2 ss sambal oelek chili paste, blandet med 4-5 ss olivenolje.....
Det er flott wok saus.....
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.