Som yoghurt flest så kan tyrkisk yoghurt stå leeeenge. Det er min erfaring hvertfall. Når det er sagt, er det overraskende hvor raskt et slikt literspann går. :p
Hadde en yoghurt stående åpen fra høstferien til juleferien en gang, om jeg ikke husker feil. Gikk fint det.
Den kan spises som den er, men er som andre naturelle yoghurta litt syrlig.
Eg pleie å ha oppi bær og litt nøtter. og skal eg skikkelig kose meg raspar eg litt mørk sjokolade på toppen.
Det står at den kan kokes, nettopp fordi den kan kokes.
God i div sausar.
og den er holdbar leeeenge, sjøl om den er åpna :)
Jeg synes den er veldig god med noen få dråper natren i, så den blir litt søtere. Og så spiser jeg den med atkins musli, eller som den er. Vaniljedråper gir god vaniljesmak. Er også god med lime dråper i.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.