< Tilbake til oversikten

Er mørk sjokolade ok på lavkarbo?

#1

Mamseboms sa for siden:

Og kan man spise bittelitt hver dag, eller bør det høre med til helgekosen?


#2

Photobscura sa for siden:

Spørs helt hvilken filosofi du følger, og hvor fort du vil at det skal gå vil jeg tro.
Jeg stoppet opp en del da jeg koste meg litt vel mye med 75 prosent sjokkis.
Men det er helt individuellt. Mange unner seg én dag i uken hvor de spiser litt mer av ting de liker som ikke er fullt så lavkarbo.


#3

Mamseboms sa for siden:

Takk for svar :) Jo.. man vil vel helst at det skal gå fort. Så får vel holde meg til lørdagskosen da :)


#4

Photobscura sa for siden:

Det er en bra innstilling!
Og så anbefaler jeg deg med å vente med sjokoladen til du har bukt på søtsuget, det er jo en avhengighet som er lett å trigge! (med mindre du alt har fiksa den biffen:))
Og en fin ting er at jo lengre du går uten sukker og melkesjokolade og sånt noe, er at mørkere og edlere sjokolade plutselig smaker mye bedre, og de søte tinga blir alt mer kvalmende og sssøøøøteee!
Jeg liker godt 75 prosent, men enda bedre er de virkelig gode på 86 prosent kakao.
Lykke til:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.