< Tilbake til oversikten

Gele og sjokoladepudding fra Heistad

#1

Nynne sa for siden:

Dette har det helt sikkert blitt spurt om før, men jeg er ikke så innmari god å å lete opp (eller har det med tålmodighet å gjøre tro :o ?)

Men altså, jeg leste bakpå pakkene med Heistad gele, sjokoladepudding og vaniljesaus. Er det virkelig sant?? Er det så lite karbo i dem? Det betyr jo at jeg har maaaange muligheter til å kose meg fremover, for jeg ELSKER sjokoladepudding, og den til Heistad var jo kjempegod.

Men bør jeg lage den med fløte/vann kombinasjon fremfor lettmelk som det står på pakken? Sånn rent karbomessig altså.

Og en ting til- dette betyr jo at jeg kan lage min ostekake som jeg pleier når jeg bytter ut sukker med splenda og vanlig gele med Heistad? Jeg pleier å helle litt ostekakefyll oppi en liten skål til meg selv, så jeg slipper unna kjeksbunnen.

Hvis jeg sitter og er glad uten grunn- altså tar helt feil- så værsåsnill og korriger meg umiddelbart :D


#2

Trolljenta sa for siden:

Jeg ville styrt unna i størst mulig grad pga kunstig søtning, men du kan nok kose deg med den innimellom.


#3

Nillomien sa for siden:

ja du kan spise det. men er ikke bra å spise får mye heller.. jeg har laga sjokoladepuddingen på fløte og vann.. rett å slett på grunn av karboene.. men har laga det en gnag på 5 uker da.. så blir vel 5 uker mellom hver gang


#4

Nynne sa for siden:

Joda. Alt med måte. Med det blir jo såååå mye lettere når vi skal ha dessert etter påskemiddagen, bursdagen til guttungen og konfirmasjon. :D


#5

Nillomien sa for siden:

Det er selfølgelig lov.. prøv å lag fromasje.. nam nam nam.. står bakpå geleposen


#6

Livsglede sa for siden:

Nam,nam dette hadde jeg til dessert idag:D + litt rørte bringebær som saus til, sikle,sikle:p


#7

Bee sa for siden:

Og til bruk i ostekake da. NAM!!!


#8

Pearl sa for siden:

Jeg synes smaken fra Heistad bringebærgele ble for kunstig. Likte den rett og slett ikke. Jeg lager gele og lokk til ostekaker av fun light og gelantin. De har mange gode smaker. Bare hvis du har lyst på variasjon, altså.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.