Jeg har boken, men har lånt den vekk til en venn som har rotet den bort, og beklager, Torkil, men jeg kjøper ikke enda en bok:p
På ketolysesiden nevnes det ostechips, hva er det og hvor kjøper man det?
*Er det slik at man skal holde seg på 15-20 karber, eller kan man holde et visst antall karber så lenge man holder seg i ketose?
*Forumet på ketolysesiden, kan man melde seg inn der uten å hive seg på diverse kurs, o.l.?
Høvler skiver med ostehøvel, og deler i mindre biter. Lekkes på bakepapir, ha på litt grillkrydder. Settes i forvarma ovn på 200 grader og stekes til de bobler i midten og får litt farge rundt kanten
*anbefalt karboinntak er 15-20 de 3 første ukene, så eventuelt øke med 5 karber i uka. Såfremt du er i ketose.
*Du kan kjøpe deg permanent tilgang til forumet på ketolyse for kr. 229,00
Ja det står:
Starten på kuren deles inn i 3 faser:
Uke 1,
uke 2 til 3,
uke 4 til du har nådd din ønskede vekt. Står bl.anna: Du kan nå sannsynligvis tillate deg litt mer karbohydrater, kanskje 5-10 gram pr dag. Viss du øker karbohydratmengden, bør du sjekke med stix regelmessig for å sjekke at du er i ketose. Når du skal øke karboinntaket er det svært viktig at det skjer gradvis. Du kan forsøke med en økning på 5 gram pr uke, inntil mengden er økt til 30-40 gram. Forutsetningen er at stixen fortsatt slår ut på ketose. og at du fortsatt går ned i vekt. Viss ikke, må du redusere karbohydratmengden til et minimum...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.