< Tilbake til oversikten

Knallgode pannekaker

#1

Dolly sa for siden:

I dag eksperimenterte jeg litt og laget kjempegode pannekaker

må bare dele oppskriften håper ikke det er greitt

3 egg
3 ss splenda for søte og 1-2 ss for middagspannekaker med bacon til vil jeg si
1 dl fløte
2 ss smelta smør
2-3 ss alt ettersom soyaprotein kjøpte en som heter multipower ingen bismak og kun 0,2 gram karbohydrater per 100 gram..

Må stekes i smør

Disse smakte sjikkelige pannekaker


#2

Alyssa sa for siden:

:lol:


#3

Iset sa for siden:

Oj disse må jeg prøve ut, tusen takk. :D


#4

Dolly sa for siden:

Eneste minuset er at de er litt løse sånn at de må være gjennomstekte før de snus

er vel ikke mer enn ca 6 karbohydrater i hele røra?

eller??

Tror jeg må ha med meg sånne på jobb i morgen..

det er og kanskje lurt å lage de små sånn at de er enklere å snu uten å ødelegge

en oppskrift er nok til ca 4 store


#5

Elanessë sa for siden:

Må man ha splenda for disse? Kan det erstattes med noe annet?


#6

slotte98 sa for siden:

Disse var bra, ja :)

Brukte Ketolyse bakemiks, og syns resultatet ble riktig så bra. Stekte 8 små framfor 4 store


#7

only sa for siden:

Er soyamel og soyaprotein det samme??


#8

Hilja sa for siden:

Nei det er ikke det samme.
Begge ingridiensene finner du på meny. Soyamel finner du i bake-hyllen, mens soyaprotein finner du i Ketolyse-hyllen (en stor hvit boks).
Soyaprotein inneholder færre karbohydrater, men er også dyrere. Begge to er flott i bruk under lavkarbo. :)


#9

heart sa for siden:

Pleier å bruke nesten samme oppskrift, men med ketolyse bakemix i stedet for soyaprotein. Pleier også å tilsette litt kardemomme og noen dråper vaniljeessens fordi jeg er veldig glad i disse to smakene.:) Veldig godt å spise disse pannekakene hvis man er kjøtt eller matlei, og hvis man vil kan man droppe søtning og heller tilsette det krydderet man ønsker og kanskje som jeg ofte gjør: brette de dobbelt med masse Jarlsberg inni.;)



#11

yozephina sa for siden:

Prøvde denne oppskrifta i dag, og er kjempeglad - og mett! De smakte nesten som "ekte" pannekaker! Kanskje til og med litt BEDRE!
Nå blir det oftere pannekaker her i huset!

Tuuusen takk!:D


#12

Opheliia sa for siden:

Bruke denne oppskrifta og har nå ei ildfast form med gratinerte pannekaker til steking^^ Har smugspist ei pannekake da, den var gooood!


#13

Tinepetrine sa for siden:

Åssen lager du gratinerte pannekaker? :)

Prøvde denne oppskriften i dag, kjempe gode! :) Bortsett fra at mine ble LITT for søte.. :P


#14

aktivjente sa for siden:

Dersom du lager kjøttsaus med karbonadedeig, sukkerfri ketchup, litt grønn paprika, løk og hvitløk, ruller sausen inn i pannekakene, legger dem i ildfast form, "søler" litt kjøttsaus oppå og dekker det til med ost - da blir det gratinerte pannekaker, etter 25 min i ovnen :). Nam!


#15

Opheliia sa for siden:

Jeg tok en "slaskevariant" ala meg selv den dagen:p
Laget små pannekaker, la dem i bunnen av ei ildfast form, fylte dem med det fyllet jeg ville ha, tok et lag med pannekaker, litt til fyll og så resten av pannekakene på toppen med maaaasse ost på:D NAM!


#16

Inkawier sa for siden:

Mmmm, har prøvd disse nå.... å de va GODE!!:):)

Takk Dolly:)


#17

Fancy sa for siden:

Disse var kjempegode, men er det bare jeg som syns de var uhyre vanskelig å steke? Veldig tynn røre, å vanskelig å få til små pannekaker av de..


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.