< Tilbake til oversikten

Hva JEG hadde til middag i dag (NAM!)

#1

Thula sa for siden:

I dag tok jeg en kyllingfilet, skar en lang stripe på langs og puttet masse ost i sprekken. Så krydret jeg med salt og pepper, og stekte den først 2 min på hver side på sterk varme, deretter noen minutter på svak.

Skar opp salat, som jeg la på siden på tallerkenen og hadde tzatziki som dip. Dette var himmelsk godt!!

Tzatzikien min: 3 dl yoghurt naturell, 2 store fedd hvitløk knust, en bitteliten dæsj eddik, 1 ts matolje, smakt til med salt og pepper. Lot denne stå i kjøleskapet en time for at smakene skulle blande seg.

Utrolig smakfullt og ganske mettende! Brukte ikke all tzatzikien, youghurten tilførte den 5,5 karbo per 100 g, men jeg spiste vel kanskje bare 100 gram, så da er det vel greit :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.