Tuttan sa for siden:
Legger inn denne oppskriften for jeg tror ikke denne kombinasjonen ligger her. Har plukket litt fra forskjellige oppskrifter og satt sammen til denne nyydelige stuingen. Selv hun jeg serverte den til som ikke er glad i spinat ville ha oppskriften :)
Spinat og champignon stuing
(2-3 porsjoner)
Ca. 8-10 champignoner
½ pk fersk spinat
ca. ½ boks Creme fraiche
1 fedd hvitløk
2 ss fetaost
et par never ristede pinjekjerner
pepper
smør til steking
-
Rist pinjekjernene og legg til side
-
Del opp champignon i små terninger
-
Del hvitløken i to på langs
-
Vask og tørk spinaten
-
Stek chapignon og hvitløk til den får fin gyllen farge.
-
Ta hvitløken ut av pannen når champignonen er ferdig stekt. (Her kan man selvfølgelig velge å finhakke og la hvitløken være i retten, men jeg synes det er nok med et ”hint” av smaken)
-
Legg spinaten i pannen på middels varme og la den falle sammen mens du rører litt innimellom.
-
Ha i feta (kan kuses hvis ønskelig), Creme fraiche og pepper.
-
Trenger mest sannsynlig ikke ekstra salt da fetaen er salt nok.
-
Legges på et fat, og dryss over pinjekjerner.
Kan serveres som tilbehør til det meste, eller som egen rett med biter av kjøtt eller fisk i.
Enjoy :spisesnak