< Tilbake til oversikten

En Lakse-vri PÅ Pappas Beste Fiskekarbonader!


#2

Gerd sa for siden:

Lagde farsen i kveld, så den skal få "satt" seg. Brukte ca 1 ss fløte for hver 100g.(Jeg bruker fløte til alt jeg... He he) Og 1 ss ketolyse bakemix på 500g.Jeg hadde bare 500 g laksefilet... Stekte en liten prøvekake og det var digg!!! Gleder meg til middag i morra... :D


#3

Photobscura sa for siden:

Kult!
Neste gang jeg har råd skal jeg kjøpe noe fra fiskeboden her på Olaf Ryes plass, steinbitt tenkte jeg på. Det er jømmi :sikle:


#4

Gerd sa for siden:

photobscuraSkrev dette i et annet linnlegg, men her er linken:
forum.lavkarbo.no/showpost.ph...78&postcount=8

De var kjempegode!!! Spiste 2 stk. på en seng av salat og det var nydelig!! Disse skal jeg lage flere ganger! Legger ved et bilde jeg.. He he

Ser litt lekkert ut da... :D


#5

Photobscura sa for siden:

Se der ja!
De så jo rålekre ut!
Mine ble som sagt for grove, men veldig gode!Men det blir definitivt ikke siste gang jeg lager! Takk for input!


#6

Gerd sa for siden:

Gubben jobba til langt på natt i natt, og tok et par stk med majones på før han la seg. Han påstod at det var det beste fiskekaker han noen gang hadde smakt:D


#7

cozymum sa for siden:

utrolig herlige var de. Jeg hadde ikke dill, men brimis fiskekrydder. Fungerte veldig godt. Dette var så kjapt og godt, greit når du har unger.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.