< Tilbake til oversikten

Søtningsstoff

#1

Frank sa for siden:

Vi har brukt et søtningsmiddel som heter canderell til erstatning for sukker. Det smaker IKKE godt. Gir en kunstig og litt metallisk smak. Er det noen som har gode forslag til noe annet man kan bruke? Vurderer å gå til anskaffelse av stevia - kan det være et godt alternativ?


#2

stinasol sa for siden:

finst haugevis men anbefaler splenda jeg...den er kjempe god på smak :)
selges i de fleste daglivare foretninger


#3

Gerd sa for siden:

Hvordan er splenda i forhold til natreen?


#4

stinasol sa for siden:

tenker du på smaken ? jeg bruker begge deler men
har ikke smakt natreen på for eks pannekaker
og splenda er yummi til sånt så da anbefaler jg den :D


#5

Gerd sa for siden:

Har bare natreen jeg. Bruker den til alt..:D



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.