Hva slags bacon spiser dere? Jeg sliter noe voldsomt med å finne bacon som ikke er tilsatt all slags mulig stæsj (Gilde sitt er en tragedie sånn sett - hvorfor i all verden inneholder det glukose?!). Har funnet noe fra Grøstad Gård, tørrsaltet bacon. Det ser ganske "rent" ut - bare litt salt og slikt, men det koster over 50 kr for 12 ganske skrinne skiver. Skal jeg blåse i alt Gilde putter i baconet sitt og gå tilbake til det (som forøvrig smaker deiiiilig), eller bør jeg fortsette jakten på det ultimate bacon? Hvor finner jeg i så fall et bacon uten sukker og nitritt?....
Min absolutte bacon-favoritt er euroshopper fra rimi. Min erfaring er at det er mer fett i det, og derfor smaker det mye bedre enn f eks Gilde Stjernebacon som etter min smak nærmest er ubrukelig. I tillegg er euroshopper mye rimeligere - ca 99 kr peer kilo - dvs halv pris tenker jeg.
Har ikke sett på næringsinnholdet - du satte meg på et tips der :)
Føler meg en smule paranoid som er så opptatt av dette :o, men jeg kunne altså spist eggerøre og bacon til kuene kommer hjem (går bare ikke lei), og nettopp derfor er det viktig for meg at det baconet jeg spiser er best mulig for kroppen.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.