< Tilbake til oversikten

Flunk ny på induksjon!

#1

Photobscura sa for siden:

Ja, nå er jeg inne på saker!
Mandagen gikk mer eller mindre i stavene av den enkle grunn at jeg var på reisefot, men fra og med i dag har jeg fulgt reglene.

Jeg har selvfølgelig en ting eller to jeg lurer på, etter å ha lest den så langt fine, dog litt utilstrekkelige 1992-versjonen av Atkins Nye Slankerevolusjon.

*Oliven.. Jeg kan ikke finne noen steder hva det står om oliven! Jeg mener å ha hørt at karbeinnholdet er forsvinnende lite. Det er i så fall den eneste ånklie snacksen jeg har nå.
*Salt. Dette er jeg litt usikker på. Jeg er glad i salt i maten:) Jeg bruker forøvrig bare confecta havsalt, og vet ikke om det er mye sunnere enn vanlig bordsalt, men jeg synes liksom det smaker litt bedre! Kan for mye salt hindre vekttap? Og stemmer det ikke at salt binder vann? Jeg drikker ganske mye vann, minst to liter om dagen, oftest en del mer om jeg regner med det jeg drikker til måltidene. Bør jeg kutte ned på salt? Noen gode alternativer i så fall? Det er jo salt i så mangt..
*Kaffe. Nå er vel dette et ganske godt kartlagt aspekt, noen kan drikke det, andre ikke. Nå har jeg redusert kaffeinntaket mitt fra fire-fem til én kopp om dagen. Har reduseringen mye å si sånn i tilfelle?
*Ketostix. Hvor mye koster de? :)
*Vitaminer og sånn. Dette er hva jeg tar fra før: ølgjærtabletter (b-vitaminer i mange former, også pga av hårvekst) mulitvitaminer fra helsekost (jeg ba om den med mest mulig gode greier i!) c-vitaminer fra matbutikk, møllers tran. Jeg har ikke noen problemer med søtsug å snakke om, så slutta med krom da det ikke virket til å ha noen funksjon. Er ellers blitt rimelig sunn og frisk. Men det er vel en del man trenger i tillegg når man går på induksjon.
*Lavkarbo generelt. For de som vet litt hvem jeg er fra før, så har vel de fleste fått med at jeg har gjort en "lavkarbisk" omveltning av kostholdet uten å følge en spesiell filosofi, og fikk gode resultater (minus godt over 20cm i vitale mål -bryst, midje, mage:D), helt til jeg nådde et platå, derfor jeg setter min lit på Atkins nå! Vil det for meg være en fordel at jeg har dette som grunnlag? Vil jeg enklere gå i fettbrenningsmodus/ketose på grunn av det?
*Alkohol. Jeg skal være den første til å innrømme at dette kan bli en hard prøve. Jeg har kommet så langt som å ikke drikke annet øl enn lavkarbo-øl, og helst ikke det heller når jeg har tilgang på vin. Nå skal jeg dog ha to helger uten noe som helst av det. Men når kroppen brenner alkohol, så blir det ketoner, sant? Det vil si at man fortsatt er i ketose mens kroppen brenner alkoholen ut av kroppen, men ikke i fettforbrenningsmodus, right?? Vil det da også si at kroppen går rett over til å brenne kroppsfett igjen så fort alkoen er bortevekk? Eller ødelegger man alt for en tid? Jeg må nesten spørre, for jeg liker å drikke et glass vin, eller en flaske for den saks skyld.

Dette var mye og omstendig, jeg fatter meg kanskje ikke akkurat i korthet, men jeg blir kjempeglad om noen har svar på, eller referanser til tråder jeg har oversett om noe av det jeg lurer på, for jeg vil virkelig at dette skal fungere for meg!

På forhånd takk:hearts:


#2

Traxior sa for siden:

Svarte oliven, saltede i olje: 4.9 karb per 100g
Svarte oiliven i saltlake: 3 karb per 100g
Grønne marinerte: 5.2 karb per 100g

Dette er ifølge denne siden

Mens denne siden sier at grønne oliven i saltlake har 0.3 karb'er...

Så det kommer nok helt an på hvordan oliven man spiser... Siden jeg kun spiser butikkmarinert oliven, så regner jeg 3 g karber oer 100, om det er riktig.. sikkert ikke

Ketostix kostet forøvrig 54.50 på "mitt" vitus apotek (50 stix)


#3

Photobscura sa for siden:

Jepp! I følge den matvaretabellen til mattilsynet som jeg nettopp lasta ned var det også 0,3. Men man kan jo alltids se på de glassene på butikken, men jeg foretrekker egentlig de uten lake, og de som er marinert i hvitløk som man får kjøpt på innvandrerbutikken. Helst grønne, forsåvidt.
Takk for svar:) De stixene var billigere enn jeg trodde. Skal kjøpe i mårra.


#4

tess81 sa for siden:

Anngående kaffe så er jo koffeinfri en sikker vinner ;)

men det var et godt spm det anngående alkohol, det lurer jeg også på.

Lykke til, tror du kommer te å klare dette kjempe bra :snill:

:klem:


#5

Photobscura sa for siden:

Takk! :)
Om koffeinfri kaffe er et alternativ så får det heller være, for selv om jeg liker smaken av kaffe, så er det koffeinen som er boosten. Jeg har sakte kutta ned, men blir fortsatt sugen på kaffe, og får gjerne litt vondt i hodet om jeg ikke får den ene koppen som jeg er nede i nå. Kanskje bare å minske sakte men sikkert til jeg sitter der med tom kopp:D
Om det skulle vise seg å bli et problem, så får jeg heller bare drikke te uten koffein i:)


#6

Photobscura sa for siden:

Dytter litt på denne, jeg. Ivrig :spent:

Og så lurer jeg seff på et par ting utover den aller første posten. Hva er egentlig fersk ost? Det står at man ikke skal spise så mye fersk ost, men så står det at man kan spise Norvegia, og Mozarella. Trodde liksom det var ferske oster jeg...
Og så er det det med rømme og fløte, det står i boka fra nittito at man skal ca spise (jeg husker ikke helt nøyaktig) ca tre spiseskjeer eller noe av hver om dagen. Men det står ingenting om det i listene til HP. Jeg har vanligvis brukt liberalt av creme fraiche og seterrømme. I hvert fall en halv boks av en av dem om dagen, og når jeg lager grateng til middag (da er vi to som spiser) så har jeg som regel fra en halv til en hel boks kremfløte i. Og da blir det som regel rester av middagen som jeg spiser senere.
Bør jeg passe meg for å spise mer rømme og fløte enn dette? Eller burde jeg spise mindre enn det jeg gjør?

Fortsatt glødende takknemlig for svar:D Både på dette og overstående sp.mål!


#7

Photobscura sa for siden:

Jeg fortsetter å spørre, og håper på noen svar snart:)
Er det vanlig å bli løs i magen når man er på induksjon? Eller har jeg rett og slett spist for lite fiber? Skal få i hus noe brokkoli, blomkål og spinat snart tenkte jeg. Men de siste to dagene har det vært litt lite grønt.


#8

Nett sa for siden:

Har ikke så veldig god greie på dette her, men har vært et par tre runder i ketose nå - så jeg svarer utfra egen erfaring.

*Tar det siste først jeg: Jeg har ikke opplevd å bli løs i magen under induksjonen - heller det motsatte kan du si:rolleyes: , men kan vel hende at du blir litt løs pga at du spiser mer fett - retter seg sikkert etterhvert.
*Salt binder vannet i kroppen, men moderate mengder er vel ok mener jeg. Jeg bruker seltin og noe som heter lo-salt - smaker helt greit.
*Tydligvis så tåler du den ene koppen med kaffe - siden du har gått ned endel allerede - så jeg ville kost meg med den jeg.
*Ang. vit. så bør du vel også ha kalium og magnesium, men er ikke helt sikker på det. Søk på vitaminer under Ketolyse-kuren så finner du det nok.
*Tror det blir enklere for deg å komme inn i ketose - overgangen blir ikke så stor.
*Med ferskost menes iallefall cottage cheese, mulig det er fler. Og jeg kunne ikke spise fløte og bare litt rømme/c.f. (1-2 ss innimellom) under induksjonen (heller ikke etterpå, vekten stopper opp med en gang) du bør nok ikke spise mer enn du gjør nå. Vær litt forsiktig med meieriprodukter også - ikke for mye ost.

Lykke til:)


#9

Photobscura sa for siden:

Hei, og takk for svar!

Hva gjør magnesium og kalium for kroppen?


#10

Brimstone sa for siden:

Vet ikke hvordan det virker på andre, men jeg er alkohol-liker ;) og drikker hvertfall et par-tre vinglass per dag (hvitvin) Hittil har det ikke forhindret meg i å gå ned. Og det er jeg glad for, ettersom jeg ser dette som en livsstil mer enn en kur. Mulig at jeg går ned fortere uten vinen, men man skal jo ha det bra mentalt også da ;)


#11

Photobscura sa for siden:

Og hvorfor skal man begrense ost, egentlig? Hvitosten min står det null karber på. Det kan jo bety opp til 0,5, men dog, ganske lite!


#12

Enid sa for siden:

Ferskost er ricotta, cottage cheese, kesam, mozarella og mascarpone...
Nammenamm!
Iallefall de ferskostene jeg vet om :)


#13

Photobscura sa for siden:

Aha! Rart det står Mozarella på lovlig-lista for induksjon, da. Men samtidig at man skal unngå ferskoster... Hmm...
Ricotta smaker buuæ!
Mascarpone har jeg til gode:)

Jeg har alt ofret to fremtidige uker på vannvogna.
Jeg ser heller ikke på dette som en kur, men en diett, og diett kommer av dieta som betyr livsstil:D

Men vin -tumman upp, altså:)


#14

Brimstone sa for siden:

Vin funker ihverfall for meg :D


#15

donjuanwannabe sa for siden:

Ja det har ingenting med karbene å gjøre, jeg har ingen god forklaring men det har med at vi ikke er skapt for å drikke melk, og dermed meieriprodukter fordi det har en ugunstig virkning på menneskekroppen. Det er kalvene som skal drikke melk :) Meierismør kan du derimot spise mye av fordi det er rent fett.

Har erfart dette selv, da jeg var 105 kg så spiste jeg endel meieriprodukter som fløte i omeletten og endel oster helt til jeg nådde 95 kg da stoppet alt opp selv om jeg spiste akkurat det samme som før! Men da jeg kuttet meieriprodukter helt så begynte jeg å gå ned igjen. Hadde også problemer med kløe, og det forsvant også. Og hvis jeg ikke husker feil så ble jeg litt bedre i magen også.


#16

Nille sa for siden:

Du kan få Mozzarella fersk (i lake) og lagret som hard ost eller rivost. Der har du forskjellen.

Og er du på Induksjon kan du godt drikke vin, selv om det frarådes de første 14 dagene. Det fradrådes fordi kroppen velger den enkleste forbrenningen, - og alkohol er lettere å forbrenne enn fett. Så lande du har alkohol i kroppen forbrenner den ikke fett. Noen opplever allikevel å gå ned i vekt når de drikker alkohol. -OG ha lilla stix. Det er ene og alene fordi alkohol virker dehydrerende og dermed blir urinen konsentrert. Som regel oppleves det slik at en kanskje har gått ned. Men en uke senere veier en det samme.... De fleste går IKKE ned når de har drukket et par glass alkohol til dagen. :wacko:


#17

Photobscura sa for siden:

Hei Nille, takk for svar! Jeg drikker sjelden vin hver dag. På sommeren er det mer sannsynlig.
Uansett så skal ikke jeg drikke noe som helst på to uker, nå:)
Tror det skal gå lett. Skal ha en mindre operasjon på mandag, og da må jeg regne med en ukes rekonvalens. Det blir en utfordring! Mannen må lage middag en uke, så jeg lurer på å lage noen enkle retter som kan fryses ned.
Jeg blir også totalt inaktiv en uke med tanke på det. Men jeg regner med at kroppen da ikke trenger så mye mat som den ellers ville gjort.
Jeg bare antyder her, håper jeg har rett i noe av det jeg skriver.
Nå er det min tredje dag på induksjon, og jeg synes det går strålende:)
Regna ut at jeg hadde spist ca 10 g karber i går, og det er fint, for da kan jeg fylle på med litt mer grønt!
Men jeg lurer fortsatt på dette, da:
*Vitaminer og sånn. Dette er hva jeg tar fra før: ølgjærtabletter (b-vitaminer i mange former, også pga av hårvekst) mulitvitaminer fra helsekost (jeg ba om den med mest mulig gode greier i!) c-vitaminer fra matbutikk, møllers tran. Jeg har ikke noen problemer med søtsug å snakke om, så slutta med krom da det ikke virket til å ha noen funksjon. Er ellers blitt rimelig sunn og frisk. Men det er vel en del man trenger i tillegg når man går på induksjon.
*Lavkarbo generelt. For de som vet litt hvem jeg er fra før, så har vel de fleste fått med at jeg har gjort en "lavkarbisk" omveltning av kostholdet uten å følge en spesiell filosofi, og fikk gode resultater (minus godt over 20cm i vitale mål -bryst, midje, mage:D), helt til jeg nådde et platå, derfor jeg setter min lit på Atkins nå! Vil det for meg være en fordel at jeg har dette som grunnlag? Vil jeg enklere gå i fettbrenningsmodus/ketose på grunn av det?

Jeg har fått litt svar på det alt. Virker jo forsåvidt logisk at jeg skal komme lettere i ketose.:):confused:
Og angående vitaminer. Hva er det kalium og magnesium gjør?
Og er en spiseskje møllers tran om dagen tilstrekkelig? Jeg spiser jo fisk omtrent tre til fem ganger i uka, da i hovedsak laks.


#18

Photobscura sa for siden:

Lurer fortsatt på greier jeg. Har funnet ut en del ting i mellomtida.
Men nå lurer jeg på:
*Hvor ofte bør man teste seg med ketostix? (Jeg testa for første gang i dag, og var i medium ketose:D Så da har jeg forhåpentligvis gjort noe riktig, samt at jeg ikke er dehydrert!)
*Jeg har funnet ut at magnesuim og kalium er mineraler (kjøpte seltin her om dagen!) Men hva er det de gjør for kroppen?
*Jeg drikker jo innimellom såpass som tre fire liter vann om dagen. Jeg springer seriøst på do hundre ganger om dagen! Kanskje et dumt spørsmål, men det går jo litt opp og ned det der. Men vil det bedre seg? Eller er dette noe jeg bare må venne meg til?


#19

chili sa for siden:

Ser at du har fått bra svar fra flere her allerede. :)

Magnesium måtte jeg begynne å ta etterhvert, etter noen måneder med lavkarbo. (fikk leggkramper).

Lykke til videre med Atkins! Det ser ut som du kan det meste om proteiner / karbohydrater / fett og tilskudd. :)

Har du sett på oppskriftforumet, forresten? Der er det en lang liste med vegetaroppskrifter! Med eller uten fisk. :D


#20

Photobscura sa for siden:

Åj, da!
FIkk visst flere svar på en gang her, jeg. Ikke meninga å overse deg, altså!:)

Leste innlegget ditt nå, tror det er mye sannhet i det med melk og mennesker. Har jo erfart dette på kroppen med søtmelk fra butikken. Ble mye bedre i magen, og også dette med kløe etter at jeg sluttet å drikke det.
Har ikke minst kuttet ned sikkert femti prosent på melkeprodukter etter påbegynt induksjon.
Interessant dette du sier med at vekten stoppet opp. Jeg har enda ikke helt noen klar formening om induksjonen har hjulpet meg enda (selv om jeg føler meg super:)) så, jeg tror jeg må vurdere dette med meieriprodukter i hvert fall mens jeg skal gå ned om det ikke skule skje noe på målebåndet.

Takk for innspill:) Har det litt for travelt i blant...:o


#21

Photobscura sa for siden:

Jepps! Jeg er stadig innom der og kikker rundt, har bokmerka de to sidene med veggis- og fiskeoppskrifter.
Jeg leser og leser og leser, og merker at kunnskapen stadig blir sterkere, men så er jeg litt usikker også. Er så redd for å gjøre noe feil, nå som jeg endelig for første gang i mitt liv har funnet noe som gjør så bra ting for helsen og kroppsformen, og som ikke minst er noe jeg har hundre prosent forutsetninger for å holde meg til resten av livet:)
Men så har jeg dette vakre forumet, som holder hodet mitt over vannet hva angår både kunnskap og støtte!

PS: Nå har jeg funnet ut at magnesium og kalium er mineraler. Vet ikke om jeg har nevnt det, men det finnes i seltin.
Får se om jeg trenger det etterhvert. Føles bra med det jeg alt tar også.
Bortsett fra at jeg enda ikke helt vet om dette med omega seks og ni. Hva er forskjellen fra omega tre, og hvorfor kan det være viktig?


#22

Isalien sa for siden:

Bare en liten tilleggsopplysning: det er mye mer karbo i havsalt enn i lo-salt (og sikkert seltin).

Det er også en god del karbo i hvitløk, men det spørs jo hvilke mengde vi snakker om du bruker.

Hvordan går det? :)


#23

Photobscura sa for siden:

Går finfint!
Jeg må si jeg er veldig glad i sterke sedater, mannen sier jeg er i et rasende festlig humør, og korttidsminnet mitt er ikke på sitt sterkeste, men jeg kan nesten sitte oppe, og det virker som om ting gror:)
Gleder meg til det er helt bra igjen.
Har fått litt vondt i nakken pga sittestillingen min da, men pinexen tar igrunn brodden av det også:)
Spiser litt mindre enn normalt om dagen, men det er jo ikke så rart når jeg bare sitter/ligger stille.

Jeg bruker for tiden seltin. Hvordan ligger det an? Brukte confecta havsalt før. Visste ikke at det er karber i det i det hele tatt, jeg! Hvitløk har vel omtrent samme karbemengde som løk, men i en annen størrelsesorden så klart. Bruker nok minst ett fedd om dagen, og tar det med i regninga på det jeg spiser:)


#24

Isalien sa for siden:

Godt å høre at det går bedre! Ja, jeg har lest at havsalt har mye mer karbo enn salt som egentlig ikke har noe.

Når jeg nevnte det med hvitløk var det fordi jeg så for meg at du spiste en oliven med en hvitløksbåt i liksom, i ti-tall. ;)


#25

Photobscura sa for siden:

Aha!
Hehe, jeg håper jeg var pen mens jeg spiste, i ditt indre bilde altså:)

Du har ett poeng der. Men jeg har brukt å kjøpe de som er marinert i hvitløk, har aldri sett noen som har et helt fedd inne i seg. Men marinerte fedd er supergodt å bruke i gryter og sånn! Og så har de en helt annen spiselighet når de er marinerte. Husker ikke hvor mye det er i ett fedd, men det kan jeg jo sjekke straks på fine matpådata-programmet!

Der ja! Det er 0,7 karber i ett fedd. Ikke mye å bekymre seg for med andre ord:D
Hvitløk er jo så uendelig bra på mange måter, samt at det gjør maten herrlig!
Kan ikke forestille meg lenger den tiden da folk snakka negativt om hvitlølsånde, for eksempel ei halvt polsk jente i klassa mi fikk stadig høre at hun stinka hvitløk. Ingen andre brukte det på den tiden. Nå hadde man ikke tenkt på det en gang:)


#26

Photobscura sa for siden:

Arg, nå husker jeg ikke hvor mye fløte som er greit å spise på induksjon. På listen over tillatte matverer så står det to forskjellige ting, ett sted står det ca tre ss, og et annet sted seks ss. Og stemmer det med to ss rømme eller creme fraiche? Ikke lett å huske alltid. Husker dog at det var det ene eller det andre, ikke begge deler hver dag.


#27

Alyssa sa for siden:

Det er lov med 2 ss rømme/creme fraice eller 6 ss kremfløte :)


#28

Photobscura sa for siden:

Takker!
Synd det ikke er mer rømme, men det kan hende man kan øke litt på det etterhvert:)
Har ikke kommet så langt som å sette meg inn i vedvarende enda.

Jeg eeeelsker rømme!


#29

Alyssa sa for siden:

Ja, rømme er supergodt! :ja:


#30

Gerd sa for siden:

1: Trenger ikke teste så veldig ofte. Jeg gjør det 1-2 ganger i uka. Og av og til ellers viss jeg tviler på om jeg er i ketose. (og det har jeg alltid vært):)
2: Magnesium: Stor betydning for energiomsetningen i kroppen.Sannsynligvis det viktigste mineralet når det gjelder kroppens evne til å skaffe energi.(Ketolyseboka s. 55/56)
Kalium: Det har betydning for muskelvekst, hjertet og nevesystemet.(Ketolyseboka s. 55)
3: Jo mer vann man drikker, jo mer må man på do.. Men tenk på så flinke vi er til å skylle ut avfallstoffer når vi drikker mye vann... Man venner nok seg til det etterhvert...
:D


#31

Photobscura sa for siden:

Hei Gerd! Tusen takk for info!
Takk alle sammen:)

Nå har jeg en grunn til å kjøpe de mineralene, dette er jo bra ting:)

Jeg har vel egentlig vent meg til det, å gå på do oftere, forsåvidt, har lenge drukket mye vann.
Men har kanskje blitt mer obs på det i det siste, i og med at det er så mye fokus på vann her på forumet:)


#32

Huldr sa for siden:

Hei! Jeg har tenkt litt på dette med magnesium og kalium for deg. Tror ikke du nødvendigvis trenger å ta det, i og med at du har gått på lavkarbo en stund og det forsvinner mest i begynnelsen (skylles ut med alt vannet som slipper kroppen). På den annen side drikker du jo mye vann, så det kan hende du trenger å erstatte disse mineralene, som er viktige å ikke få for lite av. Hjertebanken du skrev om i journalen din kan tyde på det.

Både kalium, magnesium og kalsium er viktig for hjertet. Dessverre har jeg lånt bort vitaminboka mi, men jeg skal be om å få den igjen. Kommer sterkere tilbake!

Seltin er jo bra i så måte forresten :). Jeg bruker havsalt, ubleika og med alle sporstoffene i behold. Har aldri hørt om karbohydrater i det, kan ikke helt skjønne at det kan stemme, men ... Uten å trekke det du sier i tvil Isalien :o ... Har du noen tall?

Smaken er ihvertfall mye bedre enn Seltin synes jeg da ... :cool:


#33

Photobscura sa for siden:

Er enig i at havsalt smaker best, men jeg ble litt tiltrukket av de mineralene. Vil gjerne ha tall på karber der jeg og, men det er jo uansett ikke store mengder salt man bruker tilsammen.
Synes forresten seltin smaker bedre nå enn det gjorde da det kom.

Jeg har en mistanke om at hjertebanken kaaaan ha noe med at jeg med glede inntar min lovlige dose av seks pinex forte for smertene etter operasjonen... Har ikke hatt det før, så...
Men lurer litt på om jeg skal google de mieral-greiene. Venter spent på vitaminboka te Frøy!


#34

Huldr sa for siden:

Ja, så det med Pinex Forte ... kan sikkert være det, men det utelukker jo ikke at det kan bedres med magnesium, siden alle sånne kjemiske piller bruker opp mye av det kroppen naturlig skal ha i seg.

Savner vitaminboka mi, tipper venninna mi gjerne vil ha den litt lenger (hun tviholder fortsatt på Mesteren og Margarita-boka som jeg lånte henne sommeren 2005 ...), men jeg skal vriste den ut av klørne hennes. Hun får kjøpe seg en egen! :p

Det er mineraler i havsalt også, men det er kanskje mer i seltin, bra det smaker bedre nå enn det gjorde før da! Før var det som å sleike på et batteri å spise det synes jeg :o - litt sånn metallaktig følelse ...


#35

Photobscura sa for siden:

Jepp! Men da kan det hende det blir bedre når jeg ikke trenger å ta smertestillende lenger:)

Seltin har absolutt bedret seg, urtesaltet deres f.els er ganske godt!

Synes forresten jeg kjenner meg litt tynnere..!? Skal ikke måle før fredag, ikke gire meg selv for mye opp nå. Ane som vi bor sammen med sa også i dag at jeg så tynnere ut, og hun ser meg jo som regel hver dag. Spennende! Hadde ingen resultater sist fredag, men da hadde jeg bare holdt på i fire dager.
Men så har jeg jo vært liggende denne uka da, så tør ikke håpe på for mye...


#36

Huldr sa for siden:

:ja: God følelse! Har ofte følt det sånn i ketose ... kjenner at det rører på seg der under huden - fett som smelter ... :)

Flott at det går så bra!


#37

Hyper sa for siden:

Spennans da Jorun:)..


#38

Photobscura sa for siden:

Leste du det jeg skev om at jeg føler at magen er litt "løs", eller fleksibel liksom? Vet ikke helt om det er noe jeg innbiller meg, men det føles som om kropp og overflødig fett skiller seg ad på en måte... Skjønner du hva jeg mener? Å, jeg håper så innmari på at dette skal gå bra ass!


#39

Huldr sa for siden:

Neeei ... det har jeg ikke sett, men det høres jo riktig ut! Jeg har tro på at det funker for deg jeg Jorun :)

(For meg funka det også første gangen, grunnen til at jeg ikke gjør det mer er at det ikke funker lenger. Blir veldig syk, og går heller opp enn ned ... Har nok noe med sykdommen min å gjøre.)


#40

Photobscura sa for siden:

Jeg håper indelig du blir bedre snart, Frøy!

Angående disse vitaminene, jeg tar Spektro Multivitamin, og det er som følger i tablettene:
Vitaminer. Provit A, d-vit, E-vit, C-vit, B 1-5 pluss B12-vit, Biotin (som jeg ikke vet hva er, Folsyre (som jeg heller ikke kjenner til)
Mineraler: Kalsium, Magnesium, Sink, Mangan (?), Kobber (?), Krom, , Selen (?)
Enzymer: Papain (papaya, ikke at jeg vet hva den gjør for noe...)
Urter og konsentraterØ: Alfalfa kons, Spirulina, Persille, Rosmarin ekstr, Aloe Vera kons 200x, Propolis, Bipolen, Lecetin.
Jeg vet omtrent ingenting om disse siste. Men høres dog flott ut.
Uansett da. Er dette nok kalium og magnesium, eller buurde jeg ta ekstra tabletter med det?
Og hva er greia med omega seks og ni? Finnes det i tablettform? Og hva gjør de for meg?

Maser og maser jeg, men jeg vil jo liksom vite alt da :rolleyes:.

Også må jeg nesten nevne i denne tråden som først startet som en bekymring fra min side om at jeg skulle gjøre noe galt, men noe må jeg ha gjort riktig, for siden tirsdag den tjuende februar, det vil si for ni dager siden, så har jeg minsket tre cm i midja:D:D:D!


#41

Isalien sa for siden:

Hvis du laster ned det programmet, mat-på-data, så kan du velge å få frem både magnesium og kalium i beregningene, og da syns jeg hvertfall at det ser ut som at jeg får i meg nok.

Leste et sted at Torkil sa magnesium annhver dag på ketolyse, og slutte etter en måned.


#42

Photobscura sa for siden:

Har Mat På Data, jeg jo! Den funksjonen har jeg ikke sett.
Liker programmet men håper det blir oppdatert snart, for det er litt mangelfullt. Fant hverken dill, chalottløk eller en del andre greier som jeg ikke husker nå... SÅnn sett er fitday bedre, med tanke på matvaremengden, men jeg skjønner ikke pøkk :(
Nille sa man kunne stille inn gram på matverer der, men jeg finner det ikke, og ikke pokker om jeg skjønner hva cup springs er...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.