< Tilbake til oversikten

lavkarbo mousakka

#1

stinasol sa for siden:

i dag lagde jeg en deilig middag
først lagde jeg blomkålmos
1 blomkål(kokes i ca 20 min)
mix sammen blomkål(stavmixer)
meierismør(ca 3 ss)
en liten slump fløte
salt
litt skinke ost(på tube ,kavli)ca 3-4 ss

stek 400 g karbonade deig
krydre (jeg brukte hvitløk og urte krydder,kjøtt og grill krydder fra knorr)
ha blomkål mosen oppi ildfast form
så karbonade deigen oppå
og tilslutt mass ost på toppen

i steike ovnen til osten er gyllen

jeg hadde salat til..mmm digg :)


#2

Traxior sa for siden:

Jeg ble visst litt inspirert av deg i dag når jeg cruiset gjennom sidene for å få en ide, men hadde ikke alt til i kjøleskapet, så da ble det litt improvisasjon, men noe så godt og mettende er det jaggu lenge siden jeg har smakt, men tror det hadde blitt enda bedre med kylllingkjøttdeig, men man tager hva man haver...

100 porsjoner (ser ihverfall slik ut etter jeg har spist for mye igjen)

1/2 hode sellerirot
1 brokkoli
1/3 l fløte
2 ss normanna
en dæsj smør
krydder

bland dette sammen til en purè

600 g elgkjøttdeig
krydder
litt fløte

Klin så purè først oppi en ildfast form, så deretter kjøttet, sleng så litt ost på toppen, og ha det i ovnen til osten er sånn man liker den.

Så hiver man sammen noen salatblader i en bolle ved siden av.

Spis så 15 gafler, og etter det er du stappmett.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.