< Tilbake til oversikten

Torsk i ovn med fløte og tomatsaus

#1

jeef-micro sa for siden:

Her er den absolutt beste fiskeoppskriften jeg noensinne har prøvd, og den var ikke så værst lavkarbo heller :D

400 gr skinn og beinfri torsk,i biter på 100 gr hver

legg fisken i en smurt ildfast form, og ha på pepper og salt

ta frem en kaserolle, og ha i
2 dl fløte
1 ss grov sennep
2 fedd hvitløk
1/2 terning fiskebuljong
2 ss hakket persille

gi et oppkokog hell sausen over fisken. stek fisken på nederste rille 200 grader i 15-20 min

knus tomatene i 1 boks knuste tomater med gaffel(så de blir mere knust) ha i:
1 ss olivenolje
1/2 finhakket purreløk
1 finhakket sjalottløk
4 ss finhakket frisk basilikum eller 2 ss tørket

når fisken med fløtesausen har stekt i 15 min, ha over tomatblandingen, og stek i nye 15 minutter


#2

Photobscura sa for siden:

Denne er kjempegod!
Har prøvd den to ganger. Regna også ut karbeinnholdet, husker ikke eksakt akkurat nå, men jeg spiste en drøy tredjepart av den, og da ble det cånn rundt regna en fire fem karber, om jeg ikke husker feil.

Jeg stekte den frosne fisken litt i ovnen først, og så hadde jeg litt ost på toppen, liker ost:D

Anbefales :sikle:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.