Ingredienser: 3 dåser tun i olie
200 gram blødt smør
1 dl cheasy fraiche
1 - 2 tsk citronsaft
1/2 tsk salt
friskkværnet peber
Hæld olien fra tunen. Mos tunen i en skål med elpisker eller gaffel. Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier. Rør det hele sammen og smag til. Fyld moussen i en form ( skyl først formen med koldt vand, så hænger den ikke i ). Stilles i køleskab mindst 1/2 døgn.
Ved servering lægges strimlet iceberg først på tallerken,moussen skåret i skiver ovenpå. Pynt med halve cherrytomater,agurkeskiver og brøndkarse.
Tips:
Man kan røre en dressing af creme fraiche,frisk purløg,persille. Smages til med salt og peber.
Men va betyr dåser???:confused: (på svensk er det ett kallenavn for det manlige kjønnorganet:D hehe
:D :D :D :D
[color=#ff0000][/color]
Dansk er morsomt
Tunfiskmoussen så god ut forresten! Sånn i saklighetens navn ... :o
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.