< Tilbake til oversikten

Karber og kraft av grønnsaker

#1

Kanutten sa for siden:

Er det noen som vet om det blir karber i den krafta man koker av masse grønnsaker og annet snadder?? Tror det vel egentlig ikke selv, men vil bare være sikker :D

Tenkte nemmelig jeg skulle koke myyyye kraft av bein og grønnsaker (fyfygrønnsaker), fryse krafta ned i isterningposer og bruke den til sauser ved behov :p

Takker :)


#2

Gamla sa for siden:

Jeg regner også med at det er ubetydelige KH mengde i bein- og grønnsakskraft, selv om du bruker litt grønnsaker med forholds mye KH.:)
"Annet snadder" kan jeg ikke uttale med om, men bruk bein- og grønnsakskraften (men ikke hvetemel i sausene) i sausene dine. Du spiser vel ikke veldig mye saus daglig uansett.:confused:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.