< Tilbake til oversikten

Pesto

#1

Kanari sa for siden:

Går det an å spise pesto man får kjøpt ferdiglaget på ketolysekuren?


#2

Torkil sa for siden:

Hei
Ja, alt med måte. Det står sikkert KH innhold på glasset, de dyreste har lavest KH innhold, da de inneholder mer pinjekjerner.
God appetitt
Torkil :)


#3

Photobscura sa for siden:

Hei, dette er jo dødsenkelt å lage selv om du har en stavmixer, og den blir mye bedre også!
Her er min oppskrift:
2 gode never fresk basilikum
1/4 dl finraspa parmesan (eller pasegran e.l)
1/2 dl olivenolje
3 spiseskjeer pinjekjerner
3 finhakkede fedd hvitløk

Putt først basilikum i miksebollen, og kjør på med staven til det er hakket, så putter du litt og litt av ingrediensene, og bytter på mellom dem inntil alt er i og finhakket. Stopp innimellom og skrap kantene så du får med alt.

Det er ofte sukker i dem du får i butikken. Denne synes jeg er bedre enn alle butikkversjoner jeg har smakt (og jeg her smakt de dyre).
Men det er dyre ingredienser som fort forringes, så man kan like godt lage pesto av alt, (med mindre man har bruk for dem i annen matlaging), og fryse det ned.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.