Titti sa for siden:
Kan jeg bruke soyaprotein eller bakemiks (ketolyse) i stedet? :confused:
Titti sa for siden:
Kan jeg bruke soyaprotein eller bakemiks (ketolyse) i stedet? :confused:
Nille sa for siden:
Ja om du klarer smaken skal ikke det være noe problem å bruke soyaprotein eller bakemiksen fra Ketolyse !
Myseprotein kommer fra myse, som kommer fra osteysting. Mysen går igjennom forskjellige prosesser for å fjerne osterester. Den pasteuriseres, og så fjernes fettet i en slags sentrifuge. Massen som er til overs kan brukes til forskjellige produkter, som foredling til bl.a. mysepulver og myseprotein konsentrat.
Titti sa for siden:
Takk for svar! :)
Er myseprotein kanskje bedre enn soya da?
Nille sa for siden:
Personlig vil jeg absolutt påstå det ja. Det gjelder både smak og innhold. Jeg har litt aversjoner mot soya og soya produkter. Om du søker på "soya" i nøkkelord og "Nille" i brukernavn, finner du masse jeg har skrevet om det :o
[color=purple][/color]
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.