< Tilbake til oversikten

Krydder til kyllinglår?

#1

Enid sa for siden:

Jeg ble plutselig helt tom for inspirasjon... Skal ha kyllinglår med salat til middag, men kommer ikke på hva jeg skal krydre dem med! Noen tips?
Skal helle rapsolje over, men mer vet jeg ikke...


#2

themonk sa for siden:

Gurkemeie. :)


#3

Gir sa for siden:

Er veldig glad i kyllingkrydderet jeg da :rolleyes:


#4

Hyper sa for siden:

Jeg er veldig glad i herbamare krydderet som jeg kjøpte på helsekosten (urtesalt heter det vel..:))


#5

Enid sa for siden:

Jeg gikk for gurkemeien jeg, takk skal dere ha alle sammen!

Det ble forresten utrolig godt:
Kyllinglår fra First Price (utrolig gode, med masse kjøtt på!) med rapsolje, gurkemeie, cayennepepper, chili, salt og paprikakrydder.

Serverte med tomater, oliven, rødløk, ruccola. Yum!


#6

Siri-ha sa for siden:

Det er veldig godt med litt salt og pepper, piffi allkrydda fra knorr og mye av krydder blanding fra kjøkkensjef Natvigs fra Black Boy. Dette er en blanding jeg liker veldig godt i alle fall:)
Serveres med en stor salat


#7

Jeanett sa for siden:

Teryaki saus er utrolig godt å marinere i.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.