< Tilbake til oversikten

Carbo Grabbers bare tull eller?

#1

Maz sa for siden:

Leste i Mat og Helse om Carbo Grabbers. Noen som har prøvd? Kan jo være verd å ha i reserve dersom en med tiden skulle skeie ut en og annen gang dersom det faktisk virker da...


#2

HP sa for siden:

Har lest om dem på en engelsk side... De er vel grei å putte innpå hvis du "må" spise en gang da... skadebegrensning... ;)

-- Velkommen til karbojunkie --

Karbojunkie.com er et nettsted for alle som er bevisst på sitt inntak av karbohydrater! Håper du vil da deg tid til å se deg litt rundt! Masse nyttig info! :D

Welcome to karbojunkie.com - we are a Norwegian Low-Carb Community, feel free to look around! Thank you for visiting us! :)

-- :p --


#3

Maz sa for siden:

Det var jo den type bruk jeg tenkte HP. Oldemors bursdag og den type anledninger hvor det blir for vanskelig ellers å si nei eller forklare.


#4

HP sa for siden:

Ja... familiebursdager slipper en ikke unna... Og smaker en ikke på kakene så er en uhøfflig, uforskammet, og ikke minst fanatisk... :rolleyes:

Da tenker jeg carbograbberne kan være gode å ha... Hvis en i tillegg prøver å begrense det meste karboinntaket til innen en time, kommer en nok fra det helt uten mèn...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.