Har vart i Svinesund idag og kjøpt sukkerfritt smågott..:) Kjøpte også sjokolade som jag er veldigt usikker på..
[color=red][/color]
[color=red][/color]
Den er tysk men jag skjønner att den inneholder 11,2 karb. Av de karbsen er 9.1 gr fruktose og 1.6 gr laktose..
[color=red][/color]
Spørsmålet er då.. Va fruktose en sukkeralkohyl? Ska jag telle den som karbs eller ikke?
Fasen også!!! etter å ha letet litt her inne,fannt jag svaret!!! Fruktose kan ikke trekkes fra!!!
[color=red][/color]
Som vanligt var det for gott for å vare sant!!!! (den var nemlig himelsk god!!!!):mad: :mad:
trøst deg med at fruktose er bedre enn sukker, affal.
man trenger nemlig ikke å bruke like mye fruktose som vanlig sukker, fordi fruktosen er søtere. dette er i alle fall prinsippet. og så smaker det way bedre enn hvilken som helst kunstig søtning:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.